ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Προς ολική επαναφορά η ΔΗΜΑΡ μετά τις εσωκομματικές πιέσεις του Αριστερού Δικτύου

Στο στόχαστρο ο Δημ. Χατζησωκράτης (δεξιά) από τους δεξιόστροφους της ΔΗΜΑΡ.


Συγκέντρωση το απόγευμα στις 7.30 στην Πάτρα για υπεράσπιση της ΕΡΤ-ΕΡΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει τη ΔΗΜΑΡ
Η ΔΗΜΑΡ θα αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση δήλωσε ο Δ. Χατζησωκράτης, εξ απορρήτων του Φ. Κουβέλη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

Όπως διευκρίνισε, τα όργανα του κόμματος που συγκαλούνται εντός της ημέρας, θα αποφασίσουν για τη στάση που θα τηρήσει στη Βουλή το κόμμα έναντι της κυβέρνησης, ενώ και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δέχεται προσωπική επίθεση ο Φ. Κουβέλης για υπαναχώρηση από τις αρχικές του θέσεις.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος, εξυπηρετώντας τον Ευ. Βενιζέλο έκανε αποκάλυψη, στον ίδιο σταθμό ΑΝΤ1 σήμερα, ότι στο πλαίσιο συμφωνίας για την ΕΡΤ, που διαμορφώθηκε προχθές Τετάρτη 19-6-13 μεταξύ των τριών αρχηγών, έχει καταγραφεί η σύμφωνη γνώμη Κουβέλη εγγράφως. Μίλησε για σημειώσεις που έχουν κρατηθεί.
Είναι προφανής ο στόχος να συγκρατηθούν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους ζητά να προσελκύσει η ΔΗΜΑΡ!

Επίθεση δέχεται επίσης και από τους Γ. Ψαριανό και Ν. Μπίστη, την εσωκομματική δεξιά της ΔΗΜΑΡ, ο Φ. Κουβέλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ για να συγκεράσει τις αντιτιθέμενες απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό της και για να μην διαλυθεί, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Σαμαρά, παρ’ όλο που δεν θα μετέχει στην κυβέρνησή του. 

Πάντως η απόφαση για απόσυρση των υπουργών της ελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην συνέλευση της Κ.Ο. που είχε ξεκινήσει από χθες το βράδυ, μετά την αποχώρηση του Φ. Κουβέλη από την σύσκεψη των τριών.

Σε αυτή την απόφαση συνέτεινε τα μέγιστα το κακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο χώρο αυτών που την υποστήριξαν προεκλογικά και κυρίως στην τάση του Αριστερού Δικτύου, που έκφρασε τη δυσαρέσκειά της και μάλιστα με επιστολή που έστειλαν μέλη της ΚΕ και από την Πάτρα.

Και στην Πάτρα

Στο μεταξύ η Δημοτική Αρχή Πατρέων καλεί όλους τους Πατρινούς πολίτες να συμμετέχουν στην ευρεία σύσκεψη φορέων που πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Γεωργίου για το ζήτημα της ΕΡΤ, αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν στις αλλαγές και σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

Η πρωτοβουλία για την σημερινή ανοικτή σύσκεψη ανήκει στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ Πάτρας στο πλευρό των οποίων έχει σταθεί εξαρχής η δημοτική Αρχή Πατρέων.

Στο πλαίσιο αυτό και στη συζήτηση που έγινε στη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κρίθηκε θετική η απόφαση του κόμματος για συμμετοχή των μελών του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ-ΕΡΑ, για τις οποίες έγινε γνωστό ότι αυτή η συμμετοχή δεν θα υποσταλεί εάν δεν πάρει πίσω το μέτρο η κυβέρνηση. Εις επίρρωση των παραπάνω έγινε υπενθύμιση για την ομαδική μετάβαση στη Μεσογείων από τους συγκεντρωθέντες στο Σύνταγμα.  

Πάντως εκείνο που τονίστηκε ήταν ότι με την νίκη των εργαζομένων στην ΕΡΤ-ΕΡΑ η επιθετική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά δεν σταματά. Αντίθετα διαφαίνεται σκοπιμότητα για ξεπούλημα και άλλων φορέων του Δημοσίου, διότι είναι δεσμευμένη έναντι των τοκογλύφων δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: