ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δόξες Βαγγέλα από Καλαντζή: Δεν είναι δυνατόν για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση!

Το πνεύμα του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου, κατά κόσμον Βαγγέλα, ενεδύθη ο Γ. Καλαντζής της ΝΔ.


Μέρες δόξας Βαγγέλα γνωρίζουν στη ΔΝ τέτοιες μέρες. Ειδικά από το πρωί ανησυχούν μην πέσει η κυβέρνηση, παρά τις διαβεβαιώσεις Κουβέλη. «Δεν γίνεται για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε σε συνέντευξή που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «προς Θεού δεν εννοώ ότι η ΕΡΤ είναι κωλόσπιτο». 

Πάντως, σύμφωνα με την  iefimerida.gr, απ’ όπου και η είδηση που άντλησα, δεν παρέχεται διευκρίνιση για τους κατοίκους του... κωλόσπιτου! 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha o Γ. Καλαντζής και αναφερόμενος στην ΕΡΤ και στο λουκέτο, τόνισε ότι «ποτέ δεν αλλάζεις ρόδα εν κινήσει». (Σ.σ.: Εδώ ο ΓΑΠ άλλαξε θέση στην αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει και δεν  αλλάζεις ρόδα;).

Παράλληλα, εκτίμησε ότι αν χρειαστεί ψήφος εμπιστοσύνης για να αποφευχθούν οι εκλογές εξασφαλίζονται οι 157 ψήφοι, με τις ψήφους δύο βουλευτών που έφυγαν από τη ΝΔ και ξαναγυρίζουν όπως είπε, χωρίς να τους κατονομάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: