ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Το κίνημα για τη Δημοκρατία στο Ραδιομέγαρο πάει αντάμα με την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το κτίριο της μαχόμενης ΕΡΤ.


Από την πλευρά στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φέρνοντας ως παράδειγμα το κίνημα που έχει φουντώσει στο Ραδιομέγαρο και τις κατά τόπους ΕΡΑ, μιλούν για έναν ΣΥΡΙΖ-ΕΚΜ, που μόλις τώρα βρίσκει τους δεσμούς επικοινωνίας με το λαϊκό κίνημα και με αιχμή του δόρατός του την προάσπιση της Δημοκρατικής ομαλότητας!

Μιλούν για έναν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς οργανωτικές δομές μέχρι χθες και αδύνατον  να επηρεάσει μαζικούς χώρους. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα της ΕΣΗΕΑ, όπου το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τρεις έδρες, σε ένα παραδοσιακά ελεγχόμενο συνδικάτο από την ΝΔ, η οποία μόλις με τα βίας εξέλεξε τρεις έδρες στο 11μελές ΔΣ, οι προοπτικές είναι ελπιδοφόρες. 

Συνυπολογιζομένου ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπέστησαν μείωση, ενώ εξελέγη και μία ανεξάρτητος  συνάδελφος  προσκείμενη αριστερά. Έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ  υπολογίζουν στην συνεργασία μαζί της και θα έχουν να αντιπαρατάξουν 4 έδρες από αριστερά στις τρεις της δεξιάς.

Τονίζουν όμως και την προσπάθεια των οικονομικών κύκλων να περάσουν το χτύπημα της ΕΡΤ και μετά ως μοντέλο αυτό, να το χρησιμοποιήσουν για τους επόμενους κλάδους του Δημοσίου για ξεπούλημα που είναι τα νοσοκομεία, Καλαβρύτων κ.α., ο ΟΣΕ, η ΕΒΟ κ.απ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: