ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Κουτσούμπας καθ’ όλων!

Ο Δ. Κουτσούμπας στην Πάτρα.


Μια παλιά παροιμία λέει  «τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς». Στο ίδιο ρυθμό,  το βιολί, βιολάκι του το ΚΚΕ. Για μία ακόμη φορά ο Γραμματέας του κόμματος Δ. Κουτσούμπας, βρήκε την ευκαιρία και εξέμεσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλώντας από συγκέντρωση του κόμματος που πραγματοποίησε στην Πάτρα, εξαπολύοντας αναίτια επίθεση, προφανώς για να συσπειρώσει τα μέλη του που δημοσκοπήσεις δείχνουν να διαρρέουν προς το ριζοσπαστικό κόμμα του Αλ. Τσίπρα.

Χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως μια από τις βασικές επιλογές του κεφαλαίου και πως αποτελεί τον νέο ένοικο, μετά το ΠΑΣΟΚ, στο «σοσιαλδημοκρατικό μαγαζάκι», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακόμη χυδαιολογώντας ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ότι τα έχει βρει με τους Αμερικάνους και πως συμφωνεί στις μεταρρυθμίσεις, δηλαδή συμφωνεί με τον οδοστρωτήρα συνολικά των αντιλαϊκών μέτρων του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Επανέλαβε μονότονα, ότι η λύση είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ. Και είπε ότι ο ανασχηματισμός δεν αλλάζει τίποτα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και πως καμία κυβέρνηση εντός του σημερινού πλαισίου της Ε.Ε. δεν αποτελεί λύση για τον λαό που δοκιμάζεται

1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Θλιβερή η παρουσία του κκε στην χθεσινή συγκέντρωση σύντροφε.
Απο τον άχρωμο και άοσμο,παιδί του κομματικού σωλήνα Γ.Γ.,μέχρι την πτωχή παρουσία του κόσμου.
Πέρα απο κάποιους κομματικούς,η γύμνια του κκε και στην Πάτρα,είναι παραπάνω απο εμφανής.
Το μόνο που γίνεται ξεκάθαρο και το καταλαβαίνουν όλοι πιά,είναι πως το κόμμα αυτό,έχει λόγο ύπαρξης μόνο για να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο εχθρός του δεν είναι ούτε η φασιστική κυβέρνηση,ούτε τα μνημόνια και η τρόικα,ούτε κάν η ναζιστική συμμορία.Μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει για εχθρό.
Κακό χωριό τα λίγα σπίτια,και μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσει,σύντροφε.