ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Ντου» στην ΕΡΤ ετοιμάζει η κυβέρνηση

Από τις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη.


Δεν φεύγουν από την ΕΡΤ-3 λένε οι εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη
Λίγες ώρες αφότου ο Σ. Κεδίκογλου δήλωνε ότι προϋπόθεση για να ξεκινήσει πρόγραμμα είναι η "απελευθέρωση των εγκαταστάσεων" της ΕΡΤ, ο Γ. Στουρνάρας ζητούσε "την εκκένωση" του Ραδιομεγάρου (η συνέλευση των εργαζομένων αποφάσισε να μη φύγει κανείς) ενώ έδινε εντολή καταβολής αποζημιώσεων. "Χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία" καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελεί ενδεχόμενη επιχείρηση της αστυνομίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων της ΕΡΤ και θα υπερασπιστεί τη δημόσια τηλεόραση και τη δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«Η κυβέρνηση, τελώντας σε πανικό, είναι αποφασισμένη να διαλύσει τη δημόσια τηλεόραση και να προχωρήσει στις απολύσεις των εργαζομένων της, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας και τον διεθνή αρνητικό αντίκτυπο που έχουν οι ενέργειές αυτές.
Μια ενδεχόμενη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων θα αποτελέσει άλλη μια ακραία έκφραση αυταρχισμού και αδιαλλαξίας, αλλά και ένα χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία».

Στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ - 3, οι οποίοι σε χθεσινή εργασιακή συνέλευση αποφάσισαν ότι παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 και των ραδιοφώνων της και συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά τις εκπομπές και το πρόγραμμα που έχουν συμφωνήσει.

Καλούν επίσης τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα τους διότι «τίποτε δεν τελείωσε» και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, αυτό που δεν έγινε τις πρώτες μέρες, δηλαδή η δια της βίας εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ 3, να γίνει τις προσεχείς ώρες ή ημέρες. Με δεδομένο ότι έπεται το για πολλούς τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οι εργαζόμενοι δεν έκρυβαν τον φόβο τους να ατονίσει το κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει από την ώρα που έπεσε το μαύρο στις οθόνες και η σιγή σήματος στα ραδιόφωνα. Και χθες πάντως πολλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Στρατού, όπου η παγκόσμια ημέρα μουσικής γιορτάστηκε συμβολικά με σιωπή…

Αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση με θέμα «Τι ΕΡΤ θέλουμε; Το χθες, το σήμερα και ο δρόμος προς μια ελεύθερη δημόσια τηλεόραση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: