ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Το 65% διαφωνεί με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ



Με συντριπτικό ποσοστό οι πολίτες τάσσονται κατά του «λουκέτου» που επέβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ. Το 65% των πολιτών δηλώνουν ότι διαφωνούν με το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

Παράλληλα τάσσονται κατά της ιδιωτικοποίησής της ενώ διαφωνούν και με τις αποκρατικοποιήσεις των ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ/ΔΕΗ αλλά και της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας από ιδιώτες, όπως στην περίπτωση της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική. Την ίδια ώρα, αναφορικά με το πολιτικό σκηνικό της χώρας, οι πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι με κυβέρνηση και κόμματα. 

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 29%. Δεύτερη ακολουθεί η ΝΔ με 26,5% ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 14%. Κατόπιν ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό μόλις 7% αλλά και το ΚΚΕ που συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό. Έπονται Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 6% των πολιτών. 

Στο άλλο κόμμα περιλαμβάνονται: ΛΑΟΣ 1%, Δημιουργία Ξανά 1%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, Ένωση Κεντρώων 0,5%, ΕΠΑΜ 0,5%, Διάφορα άλλα: (Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κόμμα Πειρατών Ελλάδα, ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ κλπ) 2%.

Την ίδια ώρα, τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνονται από 27,6% έως 30,4% ενώ της ΝΔ κυμαίνονται από 25,2% έως 27,8%.

- See more at: http://left.gr/news/dimoskopisi-65-diafonei-me-loyketo-stin-ert#sthash.HROcSHZl.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: