ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ακριβέστατος ο Γ. Σιγαλός. Με την θερινή ώρα ξαναμετρούν οι δείκτες του άνθινου ρολογιού

Με φόντο το νεοκλασικό κτίριο στη Β/Δ πλευρά της πλ. Τριών Συμμάχων, το στολίδι-σήμα κατατεθέν της Πάτρας, το άνθινο ρολόϊ, με τους  δείκτες  του μετράει και πάλι τον χρόνο όπως κάνει εδώ και τέσσερις δεκαετίες.



Από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργο  Σιγαλό γίνεται γνωστό, ότι τα συνεργεία της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρεών, επανατοποθέτησαν τους δείκτες στο άνθινο ρολόι της πλατείας Τριών Συμμάχων.

Θυμίζω ότι το ρολόι είχε υποστεί βανδαλισμό και οι δείκτες που είχαν αφαιρεθεί αναζητούντο για λίγες ημέρες. Αυτοί ευρέθησαν αν και κακοποιημένοι, συντηρήθηκαν από το αρμόδιο συνεργείο του δήμου, επανατοποθετήθηκαν και πια με την νέα θερινή ώρα συνεχίζουν να μετρούν το χρόνο, όπως είχε δεσμευτεί ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός. Τέλος καλό, όλα καλά κι αν απαλλαχθεί η πόλη από τους ανιστόρητους βανδάλους θα είναι ακόμη πιο καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: