ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Θωμάς Μπίζας μιλά στο Istologio Giorgou Mosxou.

«Η απόφασή μας είναι τελεσίδικη» λέει ο Θωμάς Μπίζας, στο Istologio

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔHM. ΜΟΣΧΟΥ
Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο και την κατάληψη δημοτικών υπηρεσιών σε όλη τη χώρα, την ημέρα που θα συζητούνται στη Βουλή τα αντιλαϊκά μέτρα, που συμφώνησαν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι με την Τρόικα, αποφάσισαν τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου των ΟΤΑ σε όλη την Ελλάδα.
Με αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη του τριτοβάθμιου οργάνου των ΟΤΑ περιοδεύουν την Ελλάδα και συζητούν με τους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων.
Στο πλαίσιο αυτό συνήλθε συνέλευση των διοικήσεων των σωματείων ΟΤΑ Δήμου Πατρέων και περιφέρειας Πατρών, την Τρίτη στο ΜΛΤ με την συμμετοχή του Προέδρου της ΠΟΕ του Γ.Σ. ΟΤΑ Μπαλασόπουλου και του μέλους της Γ.Σ. ΟΤΑ Θωμά Μπίζα.
Θέματα της συζήτησής τους ήταν οι κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Ομοσπονδία κατά την ημέρα ψήφισης των κυβερνητικών μέτρων, καθώς και η αντιμετώπιση της διαδικασίας εκτέλεσης δημοτικών έργων μέσω των ΣΔΙΤ.
Σε δήλωσή του στο «Istologio Giorgou Mosxou», ο Θωμάς Μπίζας, που παράλληλα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την ιδιότητα του συνδικαλιστικού εκπροσώπου του τριτοβάθμιου οργάνου, αναφέρει ότι η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι ειλημμένη και γι αυτό καλούνται τα ΔΣ των σωματείων και οι εργαζόμενοι στους περιφερειακούς ΟΤΑ να συμμετάσχουν στις δυναμικές αντιδράσεις που ετοιμάζονται και που θα κλιμακωθούν κατά τόπους με μοτοπορείες και άλλα.
Πάντως συνδικαλιστές του ΟΤΑ Πάτρας σχολίαζαν το γεγονός ότι παράλληλα με αυτούς η διοίκηση του σωματείου είχε καλέσει και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών λες και επρόκειτο για υπηρεσιακό θέμα, ενώ αντίστοιχα δεν είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι συνδικαλιστές των δεκατριών Δ.Σ. Όπως και ότι δεν ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι πέραν των Πατρών στον διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο. Θέλουν κάποιοι να μην διαταραχθούν οι σχέσεις τους με την κυβέρνηση; Αυτό είναι θέμα προς διερεύνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: