ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κι άλλες συλλήψεις του «Φιλόξενου» Διός ανήγγειλε ο αφιλόξενος Δένδιας!

Ο Ν. Δένδιας στην συνέντευξη δεχόμενος τα συγχαρητήρια για τη νικητήριο μάχη κατά των... Δωριέων!


Και μετά αναρωτούμαστε γιατί ο νεοναζισμός δρα ανεξέλεγκτα, ακόμη και πυροβολώντας την Αστυνομία
Θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις «Ξένιος Ζευς» ή αλλιώς επιχειρήσεις «σκούπα» του «Φιλόξενου» Διός κατά των μεταναστών τόνισε σήμερα το πρωί στα ΜΜΕ της Πάτρας ο αφιλόξενος υπουργός Δένδιας, λίγο πριν αναχωρήσει για τον… Όλυμπο, των Αθηνών!
Ο επίγειος και όχι ολύμπιος Δένδιας βρέθηκε από χθες Δευτέρα  βράδυ στην Πάτρα, για να εποπτεύσει την πορεία επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ και να αποτιμήσει την κατάσταση με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, σχετικά με την κάθοδο των Δωριέων από τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν, όπως είπε ο… και ογκόλιθος της ιστορικής γνώσης αφιλόξενος Δένδιας.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Πάτρα, ο Δένδιας δεν απέκλεισε τίποτα για το μέλλον. Που σημαίνει ότι εάν φωνάζουν πολύ στην Κόρινθο η εναλλακτική λύση για εύρεση χώρου φυλάκισης μεταναστών είναι η Πάτρα.
Διότι, όπως είπε ο άνθρωπος : «Δεν συνηθίζω να αποκλείω πράγματα, όμως δεν είναι στους σχεδιασμούς μας να γίνει τώρα –προσέχτε παρακαλώ, ΤΩΡΑ-  κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αχαΐα».
Κατά τα λοιπά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι θα επαναληφθούν όμοιες με την επιχείρηση της Δευτέρας στην Πάτρα, αλλά και καθημερινές επιχειρήσεις, προκειμένου να απομακρυνθούν οι μετανάστες, που δεν έχουν έγγραφα.
Xαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο "Ξένιος Ζευς" είναι μια επιχείρηση που δεν έχει τέλος. Ακόμη, υπογράμμισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να σταλεί το μήνυμα, τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και έξω από αυτή, ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Τα ίδιο είπε θα γίνεται σε όλη την Ελλάδα, ενώ έδωσε κι ένα στοιχείο, λέγοντας ότι μετά τις επιχειρήσεις μέχρι τώρα, 2.051 μετανάστες χωρίς έγγραφα επαναπροωθήθηκαν στις πατρίδες τους.
Δεν είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν οικειοθελώς και ότι στο σύνολο του περίπου ενός εκατομμυρίου οι 2.051 μετανάστες είναι σταγόνα στον ωκεανό. Οπότε σημαίνει πεδίο δόξης λαμπρό για τον πολιτικάντη Δένδια, που κάθε που θα βλέπει ότι το… ίματς του χαμηλώνει θα τραβάει κι από μια «φιλοξενία»-σκούπα, μπα και πάρει καναν ψήφο! Μήπως τον έχουν διαβεβαιώσει οι μάγισσες ότι το κόμμα του θα είναι για πάντα στην κυβέρνηση;
Α, και αυτό. Σχετικά με τις διαμαρτυρίες εκπροσώπων των αστυνομικών για ελλείψεις σε προσωπικό, ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, που θα ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως τόνισε, «θα δημιουργηθεί μια άλλη Αστυνομία, που θα απελευθερωθεί από τη στατική της δομή».
Να έχει μπάρει χαμπάρι άραγε ότι την τακτική του πογκρόμ κατά των μεταναστών την γνωρίζει καλύτερα η Χρυσή Αυγή;
           Και μετά αναρωτούμαστε γιατί ο νεοναζισμός δρα ανεξέλεγκτα, ακόμη και πυροβολώντας την Αστυνομία, όπως χθες στο Παρανέστι της Δράμας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: