ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Οι δήμαρχοι ζητούν αυτοκάθαρση αμυνόμενοι στις ύποπτες λίστες

Χωρίς λόγια.


Πρωτοβουλία από το ΔΣ της ΠΕΔΑ

Με αφορμή τις λίστες του ΣΔΟΕ, στην οποία περιλαμβάνονται και ονόματα αυτοδιοικητικών, οδηγεί τους δημάρχους να ζητήσουν από τις αρμόδιες δικαστικές και ελεγκτικές αρχές την συμβολή τους για την... αυτοκάθαρση της Τ.Α.
Την πρωτοβουλία πήρε η μεγαλύτερη περιφερειακή ένωση δήμων της χώρας, η ΠΕΔΑ, η οποία στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, αποφάσισε να ζητήσει από τις Αρχές «να προχωρήσουν άμεσα και κατά προτεραιότητα στον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των Δημάρχων της Αττικής», καθώς «με τον τρόπο αυτό θα έλθουν όλα τα στοιχεία στο φώς σύμφωνα με τις αρχές της διαύγειας και διαφάνειας και επίσης θα προστατευθεί η Αυτοδιοίκηση από την καλλιέργεια ψευδών και κακόβουλων εντυπώσεων».



Δεν υπάρχουν σχόλια: