ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ξετυλίγεται σήμερα και στην Πάτρα

Δημαρχείο Πατρέων.


Το απόγευμα μηχανοπορεία και μπλοκάρισμα της συνεδρίασης του ΔΣ
Απόφαση για την πραγματοποίηση μηχανοκίνητων πορειών σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας, για τις 12 το μεσημέρι σήμερα, έχει λάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ), με ζητούμενο «να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Παράλληλα στο στόχαστρο είναι τα κυβερνητικά μέτρα που θα ανακοινωθούν και με την κατάθεσή τους θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις υπηρεσιών ΟΤΑ σε ολόκληρα τη χώρα.
Στο παραπάνω πλαίσιο με μηχανοκίνητη πορεία σκοπεύουν στην Πάτρα, να μεταβούν σήμερα το απόγευμα οι εργαζόμενοι του ΟΤΑ, στο κτήριο όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, για να διαμαρτυρηθούν, όπως υποστηρίζουν ενάντια στο «ξεπούλημα της καθαριότητας σε ιδιώτες».
Τα σωματεία των εργαζομένων στόχο έχουν να μπλοκάρουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: