ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η εμπιστοσύνη της ΔΗΜΑΡ στον Σαμαρά και οι παραινέσεις προς διαμαρτυρομένους πολίτες!

Η φωτογραφία είναι από τον χθεσινό ρεαλισμό των ΜΑΤ. Δώρο στον κ. Κουβέλη της υπεύθυνης αριστεράς!




Αποτέλεσαν κάλυψη του μεγάλου πολιτικού φιάσκου
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΣΧΟΥ
Η δήλωση της χθεσινής ημέρας για τα όσα έμελλε να συμβούν τις επόμενες ώρες, ήρθε από τον αντ’ αυτού της ΔΗΜΑΡ και αφορούσε τις συνομιλίες που θα είχαν ο Αντώνης Σαμαράς και η φράου Α. Μέρκελ.
 «Το κρίσιμο για εμάς είναι η συνάντηση να έχει αποτελέσματα, υπάρχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Και μετά την έκφραση εμπιστοσύνης ήρθαν οι… παραινέσεις προς διαμαρτυρομένους!
Εξέφρασε, την ελπίδα οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας να γίνουν «χωρίς παρατράγουδα, χωρίς υπερβολές από καμία πλευρά», προσθέτοντας πάντως πως τις βρίσκει φυσιολογικές, αφού  όπως είπε «είναι λογικό να υπάρχει αγανάκτηση του κόσμου, όμως θα πρέπει αυτή τη στιγμή να κυριαρχήσει ο πολιτικός ρεαλισμός».
Τώρα εκ των υστέρων τι άποψη φέρουν εκεί στη ΔΗΜΑΡ;
Όχι για τον… ρεαλισμό!
Ούτε για την ευχή που έκφρασε η φράου Μέρκελ να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, κάτι που συνιστά τον γνωστό εκβιασμό!
Μήτε για το ότι η στήριξη που ζήτησε η κυβέρνηση από τον γερμανικό παράγοντα κατέληξε τεράστιο πολιτικό φιάσκο.
Ούτε για το γεγονός ότι ούτε καν νύξη δεν έκανε για κάποιους γερμανούς υπηκόους φορολογικά υπεύθυνους στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Μήτε για το ότι δεν μίλησε για τα χρέη της γερμανικής εταιρείας Hochtief στο ελληνικό Δημόσιο από φόρους ύψους 600 εκατ. ευρώ.
Ούτε που δεν αναφέρθηκε στην απολογία Χριστοφοράκου στο γερμανικό δικαστήριο.
Μήπως, λέω εάν τους περνά από το μυαλό, μήπως υπήρξαν υπερβολές από την πλευρά των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει με τον πρόεδρό της και με τρεις υπουργούς, εναντίον των μη… ρεαλιστών;
Και ας αφήσει στην άκρη τα γλυκανάλατα ότι οι διαμαρτυρίες ήταν «μέσο πίεσης» και «ειρηνικοί αγώνες». Διότι εάν ήθελαν να πιέσουν η θέση τους θα ήταν κοντά στους διαμαρτυρόμενους, όπως έκαναν οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: