ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Κλειστόν» έγραψε για κάμποση ώρα η ηλεκτρονική πύλη της Βουλής χθες


Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια επίθεση ομάδας χάκερς που συνδέονται με τους Anonymous με αφορμή την επίσκεψη της Άνγκελας Μέρκελ στην Αθήνα. Πάντως η ιστοσελίδα της Βουλής (hellenicparliament.gr) είχε καταρρεύσει χθες για κάμποση ώρα.

Πάντως πολλές ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση  από τους «Ανώνυμους», την οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου, ενώ αναμενότανε η Μέρκελ στην Ελλαδα
Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα,  δεν ήταν δυνατό να ανοίξουν, συμπεριλαμβανομένων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας και του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Το μήνυμα που αναγραφόταν στις ιστοσελίδες ήταν «η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί».
Οι Ανώνυμοι ανάρτησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, μηνύματα μέσω των οποίων αναλάμβαναν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις.
Σε βίντεο, το οποίο ανάρτησαν στο YouTube, η οργάνωση ασκούσε κριτική στην τεράστια επιχείρηση ασφαλείας και τα δρακόντεια μέτρα που είχαν προγραμματιστεί προκειμένου να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: