ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

«Λευκός καπνός» δεν υψώθηκε μετά την συνάντηση με τον Υπ.Εθ.Α.

11-7-12 στο ΚΕΤχ, εκδήλωση Μνήμης για την τραγωδία της Κύπρου


ΣΥΡΙΖΑ: Φόβος για ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης του Τεχν. Σώματος
Οι βουλευτές, πέντε τον αριθμό, από την Αχαΐα, που επισκέφθηκαν τον Υπ. Εθν. Αμύνης Πάνο Παναγιωτόπουλο, ξεκάθαρη απάντηση δεν έλαβαν για το μέλλον του ΚΕΤχ στην Πάτρα, επειδή τόσο ο υπουργός όσο και ο Α/ΓΕΣ δεν θέλησαν να δεσμευτούν.
Αυτό ενίσχυσε τις υποψίες ότι στις προτάσεις που εξετάζονται είναι και αυτή που φέρει την κυβέρνηση να διαλύει το Τεχνικό Σώμα και την εκπαίδευση να αναθέτει  στον ιδιωτικό τομέα, δεδομένου ότι η μόνη σίγουρη απάντηση που έλαβαν ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να εκτελέσει την υπόδειξη των τροϊκανών υπαλλήλων για μείωση κατά 55 των στρατοπέδων της χώρας. Τούτες τις επιφυλάξεις, μάλιστα, εξέφρασαν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, μετά την συνάντηση καθώς «λευκός καπνός» δεν υψώθηκε μετά την συνάντηση με τον Υπ.Εθ.Α.
 Αυτό πάντως που ειπώθηκε αλλά δεν αποτελεί δέσμευση είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία απόφαση ως τα τέλη του Νοεμβρίου.
Και εάν ληφθεί απόφαση για μεταφορά του στρατοπέδου σε άλλη περιοχή, θα υπάρξει ενδελεχής και τεκμηριωμένη ενημέρωση των τοπικών αρχών για τους λόγους που την επιβάλλουν.
Και οι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν σε άλλες μικρότερης κλίμακας στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Δηλαδή ευχές εκφράστηκαν από τον Υπ.Εθ.Α. παρά αποφάσεις.
Με την ευκαιρία παραθέτω πληροφορίες του ISTOLOGIOU, εάν αυτές έχουν κάποια αξία στο πλαίσιο της ρευστής κατάστασης που επικρατεί, οι οποίες φέρουν τον Α/ΓΕΣ να έχει δώσει εντολή για καταγραφή του υλικού και μεταφορά του σε πρώτο στάδιο, ενώ σε επόμενο θα ακολουθήσει και το προσωπικό, όπου κρίνει ότι το έχει ανάγκη η στρατιωτική υπηρεσία και όσα άτομα της χρειάζονται. Αυτά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το ΚΕΤχ να απορροφήσει άλλη μονάδα και η κατάσταση να αντιστραφεί! Τούτο εάν λέει κάτι, είναι ένας πρόσθετος λόγος για ανησυχία των εργαζομένων. Το πώς θα εκφραστεί μέλλεται να φανεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: