ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την τρόικα

Με σκυμένο το κεφάλι θα υποδεχτεί την τρόικα.


Αναμένεται να υποβάλει τα σέβη των συνεταίρων του και να μεταφέρει την υποταγή τους
Για τις 2 μ.μ. σήμερα Δευτέρα, ορίστηκε, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.gr,  η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι έφτασαν χθες στην Αθήνα.
Στη διάρκεια της συνάντησης τους αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα στα οποία έχουν συμφωνήσει οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι. Επίσης θα υποβάλει τα σέβη των συνεταίρων του και θα μεταφέρει την υποταγή τους.
Ερωτηματικό παραμένει εάν θα επανέλθει το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, για το οποίο διαφωνεί ο υπουργός Αντ. Μανιτάκης, αλλά και των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις του ιδιωτικού τομέα, όπως μείωση της αποζημίωσης απόλυσης ή κατάργηση των αυξήσεων ανά τριετία για τους κατώτατους μισθούς.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, εφόσον το πακέτο των μέτρων κλείσει εγκαίρως, θα συγκληθεί τηλεδιάσκεψη του Eurogoup πριν από τη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου, ώστε να καταστεί εφικτή μια πρώτη αποτίμηση του προγράμματος πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στη Βουλή και το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013.
Αδιευκρίνιστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: