ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πεδίο μάχης αργά χθες βράδυ η περιοχή Αγ. Παντελεήμονα Αθήνας

Δείτε σκηνές από το makeleio.gr

Ακροδεξιοί ρατσιστές επιχείρησαν να καταστρέψουν μαγαζιά μεταναστών
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Κυριακής χθες η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα  με ακροδεξιούς ρατσιστές να συμπλέκονται με αλλοδαπούς και αντιεξουσιαστές, στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Ιθάκης επί της Φυλής.
Από τα επεισόδια σοβαρά τραυματίστηκαν δυο κάτοικοι της περιοχής.
Όλα  ξεκίνησαν όταν έφθασαν στην περιοχή 40 δίκυκλα στα οποία επέβαιναν συνολικά 50 άτομα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονταν από τα Εξάρχεια και κατευθύνονταν στους βανδαλισμούς που ξεκίνησαν ακροδεξιοί ρατσιστές κατά μεταναστών.
Οι νεαροί φώναζαν «να διώξουμε τους φασίστες από την περιοχή». Η επέμβαση των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ έγινε όταν η μοτοπορεία συνεπλάκη με ομάδα φασιστών που έσπαγαν μαγαζιά μεταναστών πάνω στη Φυλής, μεταξύ Αγίου Μελετίου και Ιθάκης. Οι εξαγριωμένοι ακροδεξιοί, κρατώντας ρόπαλα, άρχισαν να συμπλέκονται με τους αντιφασίστες αλλά και με αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν επίσης οπλισμένοι με διάφορα αντικείμενα προκειμένου να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους.
Ακολούθησε ένταση και προσαγωγές και στα Εξάρχεια όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικά μηχανάκια δε δίστασαν να ορμήξουν σε καταδιωκόμενους για αδιευκρίνιστους λόγους πεζούς πολίτες, χτυπώντας τους ακόμη και αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες. Σημειώθηκαν τουλάχιστον 15 προσαγωγές.
  Λίγη ώρα αργότερα, ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν στην οδό Νιόβης και Αχαρνών, με αποτέλεσμα να κλείσει η οδός Αχαρνών
Την ίδια ώρα, στα Εξάρχεια επικράτησε ένταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, όταν αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: