ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τετραψήφιες προσλήψεις Φρουρών


Από Ειδικούς Φρουρούς, για να δέρνουν τον κόσμο, έχει ανάγκη η Ελλάδα!
Την ίδια ώρα που κάτι... χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την απόλυσή τους για τον "εξορθολογισμό" και την "εξυγίανση" του δημόσιου τομέα, που ο ΑΣΕΠ  από μηχανισμός προσλήψεων αναμένεται να γίνει μηχανισμός απολύσεων βάσει μορίων, που μπορεί να μην βρίσκεις δεύτερη νοσηλεύτρια σε ένα όροφο δημόσιου νοσοκομείου, δημοσιεύθηκε στις 8-8-2011 η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών!
Σημειώνεται δε ότι από υπουργίας Μαρκογιαννάκη και κυβέρνησης Καραμανλή είχαμε να δούμε τετραψήφιο αριθμό σε προσλήψεις Ειδικών Φρουρών. Έτσι φαίνεται να βρήκε τι έλειπε από την ελληνική κοινωνία ο Υπουργός Προστασίας (από τον) Πολίτη Χρ. Παπουτσής. Αυτά μόνον στις υπανάπτυκτες χώρες συμβαίνουν. Τι άλλο θα ακούσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: