ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Δύο ασυγχώρητα λάθη του προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου!


Αταυτοποίητη φωτό του MEGAλοδημοσιογράφου. Λίγο πριν το νυκτερινό γιαουρτάκι;

Λάθος πρώτο η συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, δεύτερο  προσαγόρευσε ντερμπεντέρη τον MEGAλοδημοσιογράφο, ενώ…

Δύο ασυγχώρητα λάθη διέπραξε ο πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος και αυτά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου  να  τα επιβεβαιώσει. Το πρώτο του λάθος ήταν η συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, όπου τα κατάφερε να μπλέξει με βαζέλες και δεν πρόλαβε ούτε να ζεστάνει καν την καρέκλα που του προσέφεραν  Πατέρας και Σια Α.Ε. Τέλος πάντων ο γέγονε γέγονε. Δεύτερο λάθος του είναι η αναγόρευση του γνωστού MEGAλοδημοσιογράφου Γιαννάκη Πρετεντέρη σε Ντερμπεντέρη. Διαβάζω το σχετικό λήμμα από το Ελληνικό Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη και εδώ αρχίζει το μπέρδεμα: «ντερμπεντέρης, -ισσα, ικο επίθ. [< τουρκ. Derbeder (= αλήτης)] ανοιχτόκαρδος, λεβέντης.
Και επειδή στα χρόνια της προεδρίας Κωνσταντόπουλου στον ΣΥΝ τα εκφραζόμενα, από τα στελέχη του, σχεδόν κατά κανόνα ήσαν αμφίσημα, δεχόμενα ερμηνείες «τη βοηθεία Μαντείου» Δελφών ή Δωδώνης, έτσι και στην περίπτωση του MEGAλοδημοσιογράφου, έπρεπε κάποιος, προκειμένου να κατανοήσει το επίθετο που του πρόσαπτε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, να προστρέξει  σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα στα μέλη του επλανάτο το μέγα ερώτημα: Τι θέλει να πει πρόεδρος όταν τον προσαγορεύει τον Γιάννη Πρετεντέρη σε ντερμπεντέρη; Αλήτης κατά την τουρκική ερμηνία, ή ανοιχτόκαρδος, λεβέντης κατά την ελληνική;
Αυτά ώσπου ήρθε μια βόλτα του έγκυρου κ. Γιάννη στα σοκάκια της Αντιπάρου για να λυθεί το αίνιγμα. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το πορτάλ BriefingNews, που διαθέτει αποκλειστικές πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα, στις 02:15 τα ξημερώματα και ενώ έκανε αμέριμνος τη βόλτα του ο γνωστός δημοσιογράφος, μια νεαρή τουρίστρια, διαθέτουσα στις φλέβες της αίμα κοχλάζον από την αγανάκτηση, κάτι που τώρα πια διαθέτουν οι πιο πολύ Έλληνες, τον εντόπισε ανάμεσα στους περιπατητές και ω του θαύματος, της ήρθε όρεξη νυχτιάτικα να γευτεί γιαούρτη με αυγουλάκι. Τα αγόρασε στο πλησιέστερο κατάστημα και αντί να τα γευτεί, τα σερβίρισε στη μούρη του Γιάννη Πρετεντέρη για να πάει στο κρεβάτι του για νυχτερινή κατάκλυση με μάσκαρα επί του προσώπου του έτοιμη!
Ναι, ναι, μάλιστα. Ο MEGAλοδημοσιογράφος αντί να αντιδράσει βιαίως, ας πούμε όπως τότε που έριχνε τα μπουκάλια με το νερό στο γήπεδο κατά την ώρα του αγώνα και αφού άκουσε σχετικό εξάψαλμο για την «πλύση εγκεφάλου» που μας κάνει, αλλά και τις συχνές επιθέσεις του κατά διαμαρτυρομένων κοινωνικών τάξεων για τα μέτρα της κυβέρνησης, «μάζεψε την πραμάτειά του» και έσουρε άπραγος. Κάτι εξήλθε του έρκους των οδόντων του, αλλά το blog gzmosxos δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει εάν επρόκειτο περί ευχαριστίας προς το αδύνατον φύλο.
Ε, μετά από αυτό σύντροφε Κωνσταντόπουλε, πώς να πιστέψει και ο πιο εύπιστος, ότι ντερμπεντέρης ίσον «ανοιχτόκαρδος, λεβέντης» που λέει και το λεξικό; Και σας παρακαλούμε μην μας ξαναθέσετε προ τοιαύτων διλημμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: