ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τίμησαν τον αγωνιστή Γεράσιμο Καλαφάτη στη Λευκάδα


Γεράσιμος Καλαφάτης.
Πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λευκάδας με συμμετοχή φίλων και συναγωνιστών του, εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή της Αριστεράς Γεράσιμο Καλαφάτη.
Συνεχιστής της αριστερής οικογενειακής παράδοσης, αναδείχθηκε σε βασική φυσιογνωμία της ανανεωτικής Αριστεράς στη Λευκάδα. Αγωνίστηκε για τη δημιουργία στη Λευκάδα του ΣΥΝ. Διατέλεσε από το 1989 έως το 2006 μέλος της Ν.Ε. Λευκάδας και της γραμματείας της. Ταύτισε την πορεία της ζωής του και σφράγισε την αγωνιστική του διαδρομή με την ανάπτυξη των αγώνων της παράνομης ΕΠΟΝ, της νεολαίας της ΕΔΑ, της νεολαίας Λαμπράκη, του ΚΚΕ εσωτερικού, της ΕΑΡ, του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη ζωή και την αγωνιστική του πορεία μίλησαν ο Γεράσιμος Αραβανής, καθηγητής φιλόλογος, ο Σπύρος Θάνος στενός του φίλος και συμμαχητής του στους αγώνες, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, γραμματέας του Συνασπισμού στη Λευκάδα, ο αδελφός του και σύντροφος Θανάσης Καλαφάτης.
Παρεμβάσεις έκαναν ο φίλος του και συναγωνιστής του στους Λαμπράκηδες Θοδωρής Λάζαρης και η φίλη και συναγωνίστριά του Μαρία Σουσούδη-Τοπαλιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: