ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΣΥΝ: Όχι στα πυρηνικά


Την αντίθεσή του με τα πυρηνικά εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ με αφορμή τη συμπλήρωση 66 χρόνων από την τραγωδία της Χιροσίμα.
"Δεν έχουν σβήσει ακόμα οι πληγές από την κόλαση της Χιροσίμα, που έπληξαν οι Αμερικάνοι μιλιταριστές με την πρώτη χρήση ατομικής βόμβας στην ιστορία της ανθρωπότητας" υπογραμμίζει ο ΣΥΝ και προσθέτει πως "το φετινό δράμα στη Φουκοσίμα, με τις πολυάριθμες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, την εμβάθυνση της ύφεσης στην Ιαπωνία και την τεράστια πολυετή ρύπανση της ζωής στον πλανήτη, έρχεται να μας υπενθυμίσει τους μεγάλους κινδύνους από τη χρήση πυρηνικής ενέργειας, ακόμα και για ειρηνικούς σκοπούς. Η πυρηνική απειλή δεν εξαλείφθηκε μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Συνεχίζει να εγκυμονεί σε πολλές περιοχές του πλανήτη και στην ίδια την Ευρώπη".
Παράλληλα αναφέρει πως "η μόνη ασφαλής για την ανθρωπότητα λύση είναι η απαλλαγή της από την πυρηνική απειλή. Για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά, πολέμους και βία" και απαιτεί την κύρωση από τις ΗΠΑ της Συμφωνίας για την πλήρη απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών, ώστε να τεθεί σε ισχύ μια σημαντική συμφωνία που έχουν ήδη υπογράψει 181 χώρες.
Τέλος σημειώνει πως ο ΣΥΝ σε συνεργασία με το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες για μια αποπυρηνικοποιημένη Μέση Ανατολή. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την απαλλαγή του πλανήτη από τα πυρηνικά προς όφελος της ζωής πάνω στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: