ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τσίπρας: Δεν θα ακολουθήσει η βάση την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αισιόδοξος για την αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ.
«Μεγάλες αναδιατάξεις» στο πολιτικό σκηνικό λόγω της κρίσης και του «χρηματοπιστωτικού πολέμου» εκτιμά ότι θα γίνουν ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, η βάση του ΠΑΣΟΚ δεν θα ακολουθήσει τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

«Δεν μπορεί να ακολουθήσει και δεν θα ακολουθήσει τις επιλογές της ηγεσίας» σχολίασε χαρακτηριστικά.
 Μιλώντας στον realfm, εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι το ΚΚΕ, η ηγεσία του οποίου αρνείται οποιουδήποτε είδους συνεργασία, «θα αναγκαστεί να αλλάξει (σ.σ. στάση) από τις κοσμογονικές εξελίξεις που έχουμε γύρω μας».
Με αφορμή όμως την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έκδοση ευρωομολόγου και τη θέση της Αλέκας Παπαρήγα ότι «θα είναι πέλεκυς σε βάρος των λαών», ο πρόεδρος της Κ.Ο. της πολιτικής συμμαχίας είπε ότι η γ.γ. του ΚΚΕ «νομίζει ανοήτως» πως «μπορεί να έχει την πολυτέλεια να μην μπαίνει στη βάσανο εναλλακτικών προτάσεων».
Ο ίδιος νωρίτερα είχε εξηγήσει ότι το ευρωομόλογο είναι ένα εργαλείο «ανάμεσα στα πολλά, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ρόλου της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για τη ρύθμιση του χρέους για να επενδυθούν στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: