ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τον Οκτώβρη η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Για να το 18μηνο της προφυλάκισης που ολοκληρώνεται εντός του Οκτωβρίου


Με την παρουσία των επτά από τους συνολικά οκτώ κατηγορούμενους θα ξεκινήσει τελικά η δίκη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, η οποία προσδιορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου. Και αυτή η δίκη θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν οι Νίκος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα, Κώστας Γουρνάς, Χριστόφορος Κορτέσης, Ευάγγελος Σταθόπουλος, Σαράντος Νικητόπουλος και η Μαρί Μπεραχά, σύζυγος του Κ. Γουρνά και μητέρα των ανήλικων παιδιών του. Κατηγορούμενος είναι και ο Κώστας Κατσένος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Εις βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατά περίπτωση κακουργηματικές κατηγορίες για συγκρότηση και συμμετοχή στην οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και απόπειρα ανθρωποκτονιών κατά συρροή.
Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους είναι προσωρινά κρατούμενοι οι Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στον Ε.Α. Σημειώνεται ότι το 18μηνο της προφυλάκισης γι' αυτούς ολοκληρώνεται εντός του Οκτωβρίου.
Οι Κορτέσης, Σταθόπουλος και Νικητόπουλος αποφυλακίστηκαν με όρους πρόσφατα, μετά από δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών, ενώ ελεύθερη με όρους είναι και η Μ. Μπεραχά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: