ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η Βουλή αναζητεί ποινικές ευθύνες του Άκη Τσοχαντζόπουλου

Άκης νυμφευόμενος πριν επτά χρόνια στο Λονδίνο και με αυξημένα προσωπικά έξοδα.

Για προμήθεια των 60 αεροσκαφών που δεν διέθεταν συστήματα αυτοπροστασίας 

Τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για την προμήθεια των 60 "τυφλών" αεροσκαφών τύπου F16 το 2000 καλείται να διαπιστώσει η Βουλή μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας από τον Άρειο Πάγο.
Η υπόθεση στην οποία παρενέβη η δικαιοσύνη ήρθε στο φως μετά από διαρροές στην ιστοσελίδα wikileaks τηλεγραφημάτων του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Σπέκχαρντ, τις οποίες αναδημοσίευσαν ελληνικές εφημερίδες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ελλάδα, το 2000 είχε προμηθευτεί σε υψηλές τιμές εκτός από υποβρύχια με κατασκευαστικά προβλήματα και "τυφλά F16" από την αμερικανική εταιρεία "Lockheed Martin". Τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τα πολεμικά αεροσκάφη που αγοράστηκαν, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου και παραλήφθηκαν το 2003 δεν διέθεταν συστήματα αυτοπροστασίας.
Επισημαίνεται ότι, όπως σχολίαζαν νομικοί κύκλοι, και σε αυτήν την περίπτωση τα αδικήματα που πιθανόν τέλεσαν πολιτικά πρόσωπα και εμπίπτουν στον νόμο περί ευθύνης υπουργών έχουν παραγραφεί. Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας συνεχίζει την έρευνα όσον αφορά τις τυχόν ποινικές ευθύνες των μη πολιτικών προσώπων.

Η φωτογραφία που παρατίθεται είναι από το πορτάλ cordistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: