ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Εγκληματικά σκληρός ο Κάμερον προκάλεσε τους θανάτους των νεαρών


Κάμερον Ντέιβιντ, ηθικός αυτουργός θανάτου τριών πολιτών.
Τρεις άνθρωποι έχασαν  τη ζωή τους στο Μπέρμιγχαμ ενώ τη χρήση αντλιών νερού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν εκτός Λονδίνου, ανακοίνωσε ο Bρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Aλλαγή στάσης της βρετανικής κυβέρνησης, αφού μέχρι πρότινος αποκλειόταν η χρήση του συγκεκριμένου μέσου.
"Κάποια στιγμή, υπό συνθήκες τις οποίες δεν μπορώ ακόμη να εξηγήσω πλήρως, ένα όχημα κατευθύνθηκε εναντίον μιας ομάδας ανδρών με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να χάσουν τη ζωή τους" είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Κρις Σιμς. Καλώντας τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ο Σιμς τόνισε: "Όπως όλοι στο Μπέρμιγχαμ, ανησυχώ μήπως ένα μεμονωμένο επεισόδιο οδηγήσει σε ένταση της δυσπιστίας ή, ακόμη χειρότερα, και σε βίαιες ενέργειες μεταξύ διαφορετικών κοινοτήτων".
Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι οι τρεις άνδρες, δύο από τους οποίους ήταν αδέλφια, κατέβηκαν στους δρόμους για "να προστατεύσουν την κοινότητα" από τους ταραξίες. Ο Τάρεκ Τζαχάν, που έχασε τον 21χρονο γιο του Χαρούν, είπε ότι το παιδί του ήταν "καλό και χαρισματικό" και πέθανε υπηρετώντας "όλη την κοινότητα". Τα άλλα δύο θύματα ήταν 20 και 31 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: