ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Όχι στην πτώχευση της "Απογευματινής" απεφάσισε το Δικαστήριο


Φωτογραφία από διαμαρτυρία των 130 εργαζομένων της εφημερίδας.



Αποτελεί κόλαφο για τον ιδιοκτήτη της αθηναϊκής εφημερίδας Κ. Σαραντόπουλο

Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας
Υπέρ της βιωσιμότητας της επιχείρησης τάχθηκε χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο, απορρίπτοντας παράλληλα το αίτημα της εφημερίδας "Απογευματινή" να ενταχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Με την απόφαση, ανοίγει ο δρόμος για τους εργαζόμενους και τους πιστωτές της εφημερίδας να διεκδικήσουν τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις τους, ενώ ήδη μετριούνται σε δεκάδες οι σχετικές αγωγές.
Η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί κόλαφο για τον ιδιοκτήτη της "Απογευματινής" Κ. Σαραντόπουλο, καθώς επιδίωκε με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 να αποφύγει την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων. Οι περισσότεροι πιστωτές του ωστόσο αντιτάχθηκαν σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς υποστήριζαν ότι η επιχείριση δεν είχε κάνει στάση πληρωμών.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδας αρχικά είχε προσφύγει στη διαδικασία του άρθρου 99 περί ρύθμισης χρεών, αλλά την ημέρα συζήτησης η προσφυγή απεσύρθη και κατατέθηκε προσφυγή για πτώχευση της εταιρείας.
Με ανακοίνωσή τους οι 130 εργαζόμενοι της "Απογευματινής" χαρακτηρίζουν "νίκη που μας γεμίζει ελπίδα" την δικαστική απόφαση και υπογραμμίζουν: "Παράλληλα όμως, έρχεται να θυμίσει σε όλο τον κλάδο των Μέσων Ενημέρωσης και τους απανταχού εργαζόμενους που δοκιμάζονται από τα βάναυσα 'πειράματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: