ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Σύνταγμα: Προθέρμανση Κυριακή-Δευτέρα από τους πανεπιστημιακούς


Μέρες αντιμνημονιακών διαδηλώσεων του Ιουνίου.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες της κοινοβουλευτικής δοκιμασίας για το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου για την ανώτατη εκπαίδευση, πυκνώνουν οι αντιδράσεις από πανεπιστημιακούς δάσκαλους και φορείς διοικήσεων πολλών ΑΕΙ.
Ο υπό κατάθεση νόμος δεν πλήττει μόνο την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τη νεολαία. Πλήττει όλη την ελληνική κοινωνία. Σ' αυτήν απευθύνονται λοιπόν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι που αντιδρούν όχι μόνο με κείμενα και συζητήσεις αλλά και με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, έκθεση σκίτσου για το Μνημόνιο κ.ά.
Την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, η πλατεία Συντάγματος αναθερμαίνεται. Με θέμα "Πανεπιστήμιο για την κοινωνία - όχι για τις εταιρείες" συζητούν την Κυριακή ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Σ. Σιμόπουλος, ο Λαζ. Απείκης, τ. πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ, ο Θ. Τσιλιγκρίδης, καθηγητής, ο Α. Νοταράς, λέκτορας και ο Στ. Παναγωτίδης, μεταπτυχιακός φοιτητής.
Παράλληλα θα υπάρχει βίντεο προβολή και έκθεση πολιτικού σκίτσου για την εκπαίδευση και γενικότερα για το Μνημόνιο (Αναστασίου, Δερβενιώτης, Ζερβός, Καλαϊτζής, Στάθης και Χερουβείμ) που θα διαρκέσει και την επομένη.
Τη Δευτέρα θα γίνει στον ίδιο χώρο μεγάλη μουσική συναυλία με Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Παναγιωτοπούλου, Γ. Σαρρή, Γ. Τζώρτζη και Χ. Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: