ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ασυγχώρητων λαθών προέδρου του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλου, συνέχεια!


Γ. Πρετεντέρης: Όχι σε παρακαλώ, δεν θέλω άλλου εργοστασίου. Προτιμώ του ιδίου.
Νεότερες πληροφορίες από το portal "prezatv'' και δυο φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι τα στοιχεία που θεμελιώνουν την πληροφορία για νυκτερινή μάσκαρα από γιαουρτάκι ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα εργοστασίου παντοδύναμης Οργάνωσης Αντιπάρου, που εδέχθη ως προσφορά από νεαρή τουρίστρια ο κάθε άλλο παρά ντερμπεντέρης MEGAλοδημοσιογράφος. 
Το κεσεδάκι γιαούρτης που φαίνεται δίπλα στο δεξί πόδι του κυρίου Γιάννη, είναι αδιάψευστος μάρτυρας, της νυκτερινής επαφής μετά της δεσποινίδος υπό το ερωτικό φως του φεγγαριού. Τις πληροφορίες  μάλιστα διασταυρώνουν και τρεις έγκυρες πηγές. 
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό παρουσιάζω το σώμα του εγκλήματος. Και αναμονή μέχρι ο υπουργός Προστασίας από τον Πολίτη μαζί με τον ομόλογό του κύριο Μιλτιάδη από τα Καλάβρυτα να εκδόσουν τον νόμο περί προστασίας από το γιαούρτωμα της έγκυρης δημοσιογραφίας.

Γ. Πρετεντέρης: Αγαπητέ μου, τουλάχιστον πέσε μου ποιας γιαουρτοβιομηχανίας ήταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: