ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μπουτάρης όπως Athenes στο Λευκό Πύργο


(Φωτό αρχείου)
Επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. – κατά το πρότυπο του Καμίνι στην Αθήνα - τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7-8-2011, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία καθαρίζοντας την πλατεία του Λευκού Πύργου όχι μόνο από τις σκηνές αλλά και απ' ό,τι θύμιζε το κίνημα των Αγανακτισμένων.

Εφτά διμοιρίες των ΜΑΤ, δεκαπέντε περιπολικά της άμεσης δράσης, πέντε περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας και άνδρες της ασφάλειας πέταξαν τα πανό στα σκουπίδια, ξήλωσαν το κιόσκι της γραμματείας και τον σταθμό των Α' Βοηθειών και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές εκ των οποίων ο ένας αφέθηκε ελεύθερος. Στους υπόλοιπους τρεις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη κατασκήνωση και για παραβάσεις του νόμου που σχετίζονται με αρχαιολογικές διατάξεις, αλλά και με την προστασία του περιβάλλοντος.

Να σημειωθεί ότι την ώρα της εκκένωσης οι Αγανακτισμένοι κράτησαν ειρηνική στάση και φώναζαν συνθήματα "χειροκροτώντας" την ελληνική αστυνομία που ετοίμασε μια μεγαλειώδη «επιχείρηση» για να αντιμετωπίσει τον λιγοστό κόσμο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

Από εκείνη την στιγμή διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κοντά στον Λευκό Πύργο και όπως ομολόγησε και ένας αστυνομικός θα μείνουν για αρκετό καιρό όχι βέβαια για να διασφαλίσουν την «καθαριότητα» του χώρου αλλά….. για να προστατεύσουν την πλατεία από τους κουκουλοφόρους εν όψει της ΔΕΘ.
Οι Αγανακτισμένοι από την πλευρά τους ανέμεναν την κίνηση αυτή, καθώς ο ίδιος ο δήμαρχος προ ολίγων ημερών είχε δηλώσει και επίσημα ότι θα προχωρήσει σε ένα σχέδιο εκκένωσης παρόμοιο με αυτό της Αθήνας.
Στην ανακοίνωσή τους ακριβώς μετά τις δηλώσεις τους οι Αγανακτισμένοι τόνιζαν ότι ανεξαρτήτως των σκηνών το κίνημα των Αγανακτισμένων θα συνεχίσει να ασκεί κάθε μέρα το συνταγματικό δικαίωμα της συνάθροισης και ότι προτεραιότητά του είναι να διατηρήσει τον πολιτικό του χαρακτήρα αδιαπραγμάτευτο.
Αν λοιπόν το πρόβλημα του κ. Μπουτάρη αλλά και της κυβέρνησης ήταν οι σκηνές τότε πραγματικά τα κατάφεραν. Μήπως όμως το πρόβλημά τους δεν είναι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: