ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Λοβέρδος, Καρχιμάκης, Μαγκούφης εισέπραξαν την αγανάκτηση πολιτών


(Φωτογραφία Αρχείου πρόσφατες από διακοπές του Λοβέρδου)

Εφιαλτικό τριήμερο για τους κυβερνητικούς πολιτικούς, όπου παρουσιάστηκαν

Εξακολουθούν οι φραστικές επιθέσεις και η εκδήλωση άγριων διαθέσεων από αγανακτισμένους πολίτες έναντι κυβερνητικών  στελεχών, ιδίως αυτών που με προκλητικές δηλώσεις τους βρίσκονται καθημερινώς στην επικαιρότητα, υπενθυμίζοντας στους πολίτες ότι είναι πάντα παρών και στηρίζουν την πολιτική του «ξεμπουντουλώματος» κάθε κοινωνικής κατάκτησης, φορτώνοντας τα βάρη της κρίσης σε αυτούς που δεν την δημιούργησαν.
Φραστική επίθεση δέχθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης και ο βουλευτής Χρ. Μαγκούφης. Σύμφωνα με τα μπλογκ και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Καρχιμάκης έγινε στόχος πολίτη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, τόπο καταγωγής του.
Το επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του τοπικού πανηγυριού, στο οποίο συμμετείχαν πολιτευτές και άλλων κομμάτων. O ίδιος ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στο cretalive επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός, όχι όμως και χειροδικία. Πάντως το zougla.gr του γνωστού δημοσιογράφου Μ. Τριανταφυλλόπουλου φιλοξένησε άρθρο που διαψεύδει τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. 
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη, όπου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Συγκεκριμένα η οικογένεια Λοβέρδου διέμεινε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο  Grecotel Olympia Riviera Thalasso. Το γνωστό ξενοδοχείου του κ. Ματσραντωνάκη, για το οποίο έχει γραφεί, ότι ανέλαβε αρχικά την εκμετάλλευση των λουτρών της Κυλλήνης με την βοήθεια του ΠΑΣΟΚ. Μετοχές δε στο κεφάλαιο της εταιρείας έχει σύζυγος γνωστού Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, σήμερα. 
Την Παρασκευή ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και στη συνέχεια μετέβη στην Κυλλήνη για τριήμερες διακοπές, με αφορμή την αργία του Δεκαπενταύγουστου.
Αποδοκιμασίες και για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Καλαμάτα, στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο χώρο δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς.
Αλλά και στην Ικαρία αποδοκιμασίες για τους κυβερνητικούς πολιτικούς της νήσου έλαβαν χώρα, ανήμερα του εορτασμού της, κατά την κατάθεση στεφάνων. Οι διαμαρτυρόμενοι «έλουζαν» με γιούχα και χαρακτηρισμούς «προδότες» κλπ τους καταθέτοντες στεφάνους ΠΑΣΟΚογενείς πολιτευτές, ενώ αντιθέτως επιδοκίμαζαν με χειροκροτήματα τους αξιωματικούς των όπλων.
 Και τούτα για να επικυρωθεί το ρηθέν υπό του αποστασιοποιημένου από την κυβερνητική πολιτική βουλευτή, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ. Λιάνη που δημοσίως από την τηλεόραση έχει δηλώσει ότι: «Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε στους δρόμους. Βρισκόμαστε σε κατάσταση μιας ιδιότυπης κράτησης κατ’ οίκον», λόγω της ασκούμενης πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: