ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Απεργούν οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης


Παραμένουν απλήρωτοι χωρίς να ενημερωθούν πότε θα δεήσουν οι εκδότες να πληρώσουν
 
Σε δύο 48ωρες και δύο 24ωρες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες «Μακεδονία» -«Θεσσαλονίκη» και «Σπορ του Βορρά» ως απάντηση στη μη καταβολή από πλευράς της διοίκησης της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής Α.Ε. της μισθοδοσίας.
Έτσι στη «Μακεδονία» η απεργία ξεκίνησε στις 4 μ.μ. σήμερα Πέμπτης 11/8 και θα λήξει στις 4 μ.μ. του Σαββάτου 13/8, στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευής 12/8 από τις 6.00 π.μ.  έως τις 6.00 π.μ.  της Κυριακής 14/8 και στη «Θεσσαλονίκη» από τις 6 π.μ. της Παρασκευής 12/8 έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 13/8 και από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 15/8 έως τις 6 π.μ. της Τρίτης 16/8.  
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ αποφάσισε επίσης 48 απεργία και στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα» και «Metrosport» (από σήμερα Πέμπτη 11/8 έως το  Σάββατο 13/8) διαμαρτυρόμενο για την καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων και την καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών στους εργαζόμενους.
Όπως ειπώθηκε στη χθεσινή συνέλευση των εργαζομένων που έγινε στην ΕΣΗΕΜΘ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της εργοδοσίας των εφημερίδων  «Μακεδονία» - «Θεσσαλονίκη» και «Σπορ του Βορρά» για το πότε θα καταβληθούν οι μισθοί, μόνο φήμες ότι η τελευταία θα είναι σε θέση να καταβάλει τον μισθό του Ιουλίου τον Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που οι εργαζόμενοι έλαβαν μισθό ήταν στις αρχές του Ιουλίου τον μισό μισθό του Ιουνίου.
Έτσι το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ απέναντι στον εμπαιγμό της διοίκησης η οποία για ακόμη μία φορά αθετεί τις δεσμεύσεις της για ομαλοποίηση της μισθοδοσίας και αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους προχωρά σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: