ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Βόλου ο ΣΥΡΙΖΑ


 Η απάντηση είναι μαζικοί ενωτικοί αγώνες λέει η Λίτσα Αμανατίδου-Πασχαλίδου.

 Εγκώμιο προς τον δήμαρχο Ελληνικού από την βουλευτίνα Λίτσα Αμανατίδου-Πασχαλίδου
 
Την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους απλήρωτους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου εξέφρασε η  βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου σε επίσκεψη της την Τετάρτη.  Μετά τις συναντήσεις της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Η δημοτική αρχή Βόλου όφειλε να είχε πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και να είχε παρακαμφθεί με τη διαδικασία του «εντέλλεσθε» που είχε την πολιτική στήριξη του δημοτικού συμβουλίου, η καθυστέρηση που δημιουργεί η γραφειοκρατία του “Καλλικράτη”."
Η βουλευτής δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει το παράδειγμα του δημάρχου Αργυρούπολης και Ελληνικού, Χρήστου Κορτζίδη λέγοντας πως:

«Το παράδειγμα του(...) δημάρχου (...) που στηρίζει όλους τους εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες πρέπει να ακολουθήσουν και οι λοιπές δημοτικές αρχές προς όφελος και των εργαζομένων αλλά και των τοπικών κοινωνιών. Σε συνθήκες άγριας επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων η απάντηση είναι μαζικοί ενωτικοί αγώνες».

Σημειώνεται πως  500 δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Βόλου είναι απλήρωτοι. Παράλληλα,  στους υπαλλήλους  οφείλεται και το επίδομα αδείας, γεγονός που αποτελεί ποινικό αδίκημα. Η βουλευτής συναντήθηκε  με  την αντιδήμαρχο του Δήμου Βόλου κ. Νατάσα Οικονόμου,  και με  το Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ Νομού Μαγνησίας και βέβαια με τους εργαζομένους του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: