ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ανεστάλη η απεργία ταξιτζήδων


(Φωτο Αρχείου από τον αποκλεισμό της Αττικής Οδού).

 Πληροφορία ότι ιδιώτης ζήτησε 2.000 άδειες ενέσπειρε ανησυχία!
 
Παρά τις απειλές και τις πρώτες διώξεις, τα σωματεία των αυτοκινητιστών ταξί, με εξαίρεση τη Ρόδο και την Κω, είχαν αποφασίσει συνέχιση των κινητοποιήσεων. Οι υποψίες τους για δραματικές αλλαγές στον κλάδο ενισχύθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι ένας ιδιώτης κατέθεσε αίτηση για άδειες 2.000 ταξί! Δήλωναν ότι είναι διατεθειμένοι να αναστείλουν την απεργία, με την προϋπόθεση να δεσμευτεί η κυβέρνηση για τη διασφάλιση της μικρής ιδιοκτησίας και να μην επιτραπεί η δημιουργία μεγάλων ιδιωτικών καρτέλ.
Πάντως τελικά η απεργία ανεστάλη προσωρινά μέχρι την 5-9-11, με απόφαση της πλειοψηφίας του ομόσπονδου οργάνου τους  χθες, δίνοντας την εντύπωση ότι κάτι αναμένουν έως τότε από την κυβέρνηση, δεδομένου ότι στελέχη της έχουν γίνει μαλλιά-κουβάρια  με αφορμή το θέμα και την υπαναχώρηση υπουργών της.
Στο μεταξύ ο τρόπος αντιμετώπισης της κινητοποίησης εκ μέρους του υπουργού Προστασίας από τον Πολίτη Χρ. Παπουτσή έφθασε τα όρια του παροιμιώδους, ειδικά προχθές Τετάρτη 4 Αυγούστου, ανήμερα επετείου της δικτατορίας Μεταξά το 1936, όταν με αστυνομικό στρατήγημα αντέδρασε μετά από πληροφορίες ότι οι απεργοί θα αποκλείσουν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Έστειλε τα ΜΑΤ να αντιμετωπίσουν τους απεργούς και οι τουρίστες βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Αντί αγάλμα τα Μινωιτών είδαν ΜΑΤατζήδες να στέκονται σε στάση αγάλματος. 
Ε, πως να μην αναρωτηθούν οι τουρίστες της φωτογραφίας; Μα είχε και ΜΑΤ ο Μινωικός Πολιτισμός; Ή μήπως αυτοί που βλέπουμε είναι Κούροι κρητικής κοπής;

Κοίταξε Τζων οι Μίνωες φορούσαν και κράνη, σαν τους δικούς μας ΜΑΤατζήδες!



Δεν υπάρχουν σχόλια: