ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μαξίμου: Παραπληροφόρηση και με τη σφραγίδα Reuters

 

«Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα...» λένε από το Μαξίμου σχετικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών 


Διαψεύδουν κατηγορηματικά κυβερνητικές πηγές τηλεγράφημα του πρακτορείου IFR του Reuters το οποίο επικαλέστηκε αόριστες φήμες περί επικείμενης παρέμβασης του πρωθυπουργού με διάγγελμα ή συνέντευξη Τύπου και με αντικείμενο ακόμα και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

«Το Πρακτορείο Reuters θα έπρεπε, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη, να είναι περισσότερο προσεκτικό και να μην φιλοξενεί «δημοσιεύματα» αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν:

«Είναι προφανές, ότι η «αποκλειστική είδηση» χθες περί δήθεν συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς και το σενάριο περί εκλογών που στηρίζονται σε φήμες κατά τον ίδιο τον συντάκτη της «είδησης», σε μια κανονική περίοδο δε θα αφορούσαν κανέναν. Σήμερα, όμως, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης κάθε ψεύτικη είδηση, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνική κυβέρνηση, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρώτο θέμα σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.

Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα... ΥΓ. Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές της κυβέρνησης εξέφραζαν εντονότατη δυσφορία για το δημοσίευμα και πολύ μεγάλη έκπληξη για την αναπαραγωγή αόριστων και ανυπόστατων φημών από ένα τέτοιου βεληνεκούς διεθνές Μέσο ενημέρωσης.

Στο μεταξύ, αναφερόμενος χθες στις εκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην Κ.Ο. της ΝΔ, όπου παρουσίασε σημεία των προγραμματικών προτάσεών του και κατηγορώντας  την κυβέρνηση σημείωσε: «Πάνε να στήσουν εκβιασμό άλλων πολιτικών δυνάμεων με την ψήφιση των μέτρων. Τους λέμε ξεκάθαρα ας το ξεχάσουν. Ο λαός θέλει να φύγουν... Όταν ζήτησα εκλογές είχα πει ότι το κόστος παραμονής είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης. Δυστυχώς, δικαιώθηκα. Ακόμη κι αν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, η χώρα θα σέρνεται».Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε: «Εκλογές θα έχουμε και στην Ελλάδα και θα τις κερδίσουμε».

«Οι προγραμματικές προτάσεις που παρουσίασε ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των άρθρων του Πολ Τόμσεν στο μπλογκ του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΚΟ του κόμματος.«Και  σίγουρα είναι κάπως παράδοξο, αν όχι προσβλητικό για τους πολίτες, ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός «διοικητικής απορύθμισης και απολύσεων» να υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στο κράτος. Τα θαλασσοδάνεια και οι μίζες από τη Ζίμενς είναι πολύ νωπά στη μνήμη του ελληνικού λαού, όπως και οι πολιτικές ισοπέδωσης του κράτους που ο ίδιος εφάρμοσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: