ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Επιστολή του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη


Φωτογραφία αρχείου.


Προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Σκουρλέτη, με θέμα:  «Ληξιπρόθεσμες οφειλές Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων -  Πατρινό Καρναβάλι»

                                               
«Κε Υπουργέ,
Με το υπ αριθ. 5985/22-2-2017 έγγραφο του Υπουργείου σας, και του υπ αριθ. 43778/23-2-2017 έγγραφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Ελλάδας μας κοινοποιήθηκε  ερώτηση  βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Προς ενημέρωσή Σας, αποστέλλουμε σχετικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο  και που εξέδωσαν ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι.
Όπως γνωρίζετε, όλα τα στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, που αφορούν στην περίοδο από 24-12-2002 έως 30-4-2016 και  οι  σχετικές ρυθμίσεις,  βρίσκονται στο αρχείο του Υπουργείου Οικονομικών,  και σε γνώση της κυβέρνησης.
Σε ότι αφορά την Κοινωφελή Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι, οι προϋπολογισμοί και οι ισολογισμοί του  είναι αναρτημένοι στη ‘’Διαύγεια’’.

Κύριε Υπουργέ,
Εξακολουθεί να είναι εν ισχύ η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να μη διευκολύνει με οποιοδήποτε τρόπο τη δράση του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.
Με βάση τα παραπάνω είναι στην ευθύνη Σας στο πως θα ενεργήσετε.
                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
                                                                     ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ»
Δημοσίευση σχολίου