ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Πατρέων θα τιμήσει και φέτος την 8η ΜάρτηΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που καθιερώθηκε στη μνήμη του Αγώνα των εργατριών στα ραφτάδικα της Νέας Υόρκης το 1857 για το 8ωρο

Αύριο Τετάρτη, 8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και Αντιδήμαρχοί, θα επισκεφθούν από τις 9 – 11 π.μ. τις εργαζόμενες στις διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου και στη συνέχεια, στις 11.30 π.μ., τις εργαζόμενες στην Καθαριότητα και άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και ομιλίες για τον πραγματικό χαρακτήρα της 8ης Μάρτη και την ανάγκη να ενισχυθεί ο Αγώνας για ισότιμα δικαιώματα ανδρών και γυναικών, στην εργασία, τη μόρφωση, στην κοινωνική ζωή.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα  Γεροπαναγιώτη, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), αύριο Τετάρτη, 8 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Δημοσίευση σχολίου