ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

«Καλωσορίζουμε την άνοιξη» - «Κανένα παιδί ξένο!»




«Κανένα παιδί ξένο!» ήταν το σύνθημα της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κατά του ρατσισμού 2017, που ολοκληρώθηκε χθες με το θεατρικό δρώμενο «Καλωσορίζουμε την άνοιξη και τη διαφορετικότητα μαζί με τα άτομα με αναπηρίες», που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, στην Αγυιά.


Συμμετείχαν τα παιδιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν».

Τα παιδιά ζωγράφισαν και έπαιξαν ένα θεατρικό παιχνίδι, με τη βοήθεια ανθρώπων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, σύμφωνα με το θέμα της Εβδομάδας, δίνοντας βάση στην αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συμπαράσταση στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά και στην πάλη κατά των πολέμων, των επεμβάσεων και των κλειστών συνόρων.

Την Τρίτη 21 Μάρτη, στην πλατεία Γεωργίου, έλαβε χώρα Θεατρικό δρώμενο «Μονόλογοι από το Αιγαίο», στο οποίο συμμετείχαν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κατά του ρατσισμού 2017, πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Πατρέων σε συνεργασία με το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων και την ΑΔΕΠ και αποτέλεσαν και φέτος, μια ακόμα αφορμή για τη νέα γενιά της Πάτρας, να ενημερωθεί, αλλά και να συμμετέχει, στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά και στη συμπαράσταση στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά και στην πάλη κατά των πολέμων, των επεμβάσεων και των κλειστών συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: