ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Περιορίζονται στα απόλυτα αναγκαία οι κατασχέσεις

Περιορίζονται δραστικά οι κατηγορίες των ακατάσχετων πραγμάτων κατά την εκτέλεση από την εφορία των αναγκαστικών μέτρων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών, ενώ επέρχεται σειρά αλλαγών στις σχετικές διαδικασίες με στόχο να καταστεί αποτελεσματικότερη η ροή των εσόδων στα κρατικά ταμεία.


Πλέον, εξαιρούνται από την κατάσχεση τα απολύτως απαραίτητα για τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης του οφειλέτη και της οικογένειάς του, και προκειμένου για πρόσωπα που με την προσωπική τους εργασία αποκτούν όσα τους χρειάζονται για να ζήσουν, τα απαραίτητα για την εργασία τους.

Παράλληλα, τα κατασχεθέντα ακίνητα που δημοπρατούνται, θα εκτιμώνται με βάση την εμπορική αξία αντί με βάση την εκτίμηση του επιμελητή.
Δημοσίευση σχολίου