ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Μπέρδεψε «γραμμές» ο κ. Βαρβιτσιώτης στα εργασιακά

 

«Παρανόησα» είπε διευκρινίζοντας "έλαβα ένα μήνυμα", «όταν έλεγα ότι συμφωνούμε στα εργασιακά δεν εννοούσα ότι συμφωνούμε στα ιδεοληπτικά, π.χ. στο συνδικαλιστικό νόμο, που δίνει μάχη χαρακωμάτων η κυβέρνηση»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. στην δήλωση του βουλευτής της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το πρωί στο ΣΚΑΙ, ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση στα εργασιακά. Με ένα μήνυμα sms, πριν το τέλος της εκπομπής τον επανέφεραν στην τάξη και στην ορθή αντιπολιτευτική γραμμή της «διαφωνίας σε όλα» που κρατά η Ν.Δ. απέναντι στην κυβέρνηση. 

Έλαβε ένα μήνυμα sms στο κινητό του και ακολούθησε διευκρίνιση, μη τυχόν και φανεί ότι η Ν.Δ. συντάσσεται με την κυβέρνηση έστω κατά το ελάχιστο σε ένα θέμα που αφορά τη διάσωση των εργαζομένων αντί των επιχειρήσεων, έστω και μία φορά.

Έτσι ενώ αρχικά δήλωσε: «Είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός.» Πριν το κλείσιμο της εκπομπής παρενέβη για να διορθώσει:

«Παρανόησα» είπε διευκρινίζοντας "έλαβα ένα μήνυμα", «όταν έλεγα ότι συμφωνούμε στα εργασιακά δεν εννοούσα ότι συμφωνούμε στα ιδεοληπτικά, π.χ. στο συνδικαλιστικό νόμο, που δίνει μάχη χαρακωμάτων η κυβέρνηση».


ΣΥΡΙΖΑ: Ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις της ΝΔ

“Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, “Μ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε αρχικά πως το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, σημειώνοντας πως “είμαστε μαζί με την κυβέρνηση” σε ότι αφορά τις ομαδικές απολύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις”, ωστόσο, “λίγο αργότερα, και αφού... «έλαβε μήνυμα», όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανακάλεσε λέγοντας πως η κυβέρνηση κινείται ιδεοληπτικά σε ότι αφορά τον συνδικαλιστικό νόμο και τον νόμο για τις απεργίες”.

“Συστήνουμε στον Μ. Βαρβιτσιώτη να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ για τις εργασιακές σχέσεις ώστε, την επόμενη φορά που θα κληθεί να τοποθετηθεί σε τηλεοπτικό πάνελ, να μη χρειαστεί να «λάβει μήνυμα» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου