ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Συναυλία στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Πάτρας






Το Μάρτιο του 2017, η Logos Music, υποδέχεται στην Ελλάδα την Dr. JoAnn K. Rediger και την χορωδία του Πανεπιστημίου Taylor (Taylor Sounds Chamber Ensemble).
 
Μαζί τους για πρώτη φορά και η θεατρική ομάδα «Gathered» του Πανεπιστημίου.

Η χορωδία αποτελείται από φοιτητές του Πανεπιστημίου και περιοδεύει δύο φορές το χρόνο. Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός Η.Π.Α., η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Ρωσία και την Ελλάδα…

Διαθέτουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι φωνητικά jazz και spirituals ή μουσική έργων βραβευμένα με Όσκαρ.

Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Taylor με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς το Chorale του πανεπιστημίου έχει επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας άλλες τρεις φορές (2003, 2008 και 2016).

Η προγραμματισμένη περιοδεία στην Ελλάδα για το 2017 περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο, Βούλα, Λαύριο και Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Taylor, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πατρίδας μας.

Στην Πάτρα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία (Κανελλοπούλου 72), την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00.


Η Είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες:
2610.993 242

Δεν υπάρχουν σχόλια: