ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Ριζούλη με τον αν. Υπ. Περιβάλλοντος Φάμελλο





Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 
 
Ο Ανδρέας Ριζούλης κατέθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό πρόταση για αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των αδρανών υλικών στα ρέματα ώστε να καθαρίζονται γρηγορότερα και με οικονομικό όφελος για την πολιτεία. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε επίσης πρόταση για πρόσληψη εποχιακού προσωπικού στα κυνηγετικά καταφύγια, αφού τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχουν γίνει προσλήψεις και υπάρχουν προβλήματα στις εργασίες συντήρησης αλλά και στη φύλαξη των καταφυγίων. 
Τέλος συζητήθηκαν περιβαλλοντικά ζητήματα σε σχέση με το δήμο Ερυμάνθου. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κατέγραψε τις προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος ενώ θα ακολουθήσει νέα συνάντηση για το ενδεχόμενο σχετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: