ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Βασανιστήρια στα σφαγεία



Αγαπημένοι αβαζίτες και αβαζίτισσες,

Γενναίοι ακτιβιστές έβαλαν κρυφές κάμερες σε σφαγεία και βιντεοσκόπησαν τεμαχισμούς, ακρωτηριασμούς και αποκεφαλισμούς ζώων με πλήρεις τις αισθήσεις τους!

Η επιστήμη έχει αποδείξει πως πολλά ζώα έχουν τα ίδια συναισθήματα και συνείδηση με τα μικρά παιδιά. Ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να τα βασανίζουμε με τέτοιο άρρωστο τρόπο.

Ευτυχώς, αυτά τα πλάνα ανάγκασαν τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και του Ισραήλ να επιβάλλουν 24ωρη επιτήρηση των σφαγείων με κάμερες. Και τώρα, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτήν την ιδιοφυή τακτική, παγκόσμια! Αν ο καθένας και η καθεμία από εμάς στηρίξουμε τώρα, θα αγοράσουμε κάμερες, θα στείλουμε μυστικούς δημοσιογράφους να τραβήξουν πλάνα και θα ξεκινήσουμε μεγάλες αποκαλυπτικές εκστρατείες στα ΜΜΕ, για να αναγκάσουμε τις κυβερνήσεις να ποινικοποιήσουν αυτήν τη βία και να προστατεύσουν τα ζώα σε όλο τον κόσμο.

Στήριξε για να σταματήσουμε τα αρρωστημένα βασανιστήρια ζώων με κρυφές κάμερες:







Ο φόβος και ο πόνος στα μάτια μιας αγελάδας, καθώς βιώνει φρικτά βασανιστήρια και θάνατο, είναι φοβερά σπαρακτικό θέαμα. Κι επειδή τσιγκουνεύονται τα ελάχιστα έξοδα και βιάζονται να σφάξουν τα επόμενα ζώα, δεν αφιερώνουν καν λίγα δευτερόλεπτα για να τα ναρκώσουν πρώτα. Αυτό είναι απάνθρωπο και πρέπει να σταματήσει.

Οι κάμερες που έβαλαν ακτιβιστές σε σφαγείο της Γαλλίας που αυτοαποκαλούνταν «φιλικό προς τα ζώα» αποκάλυψαν ότι δε ζάλιζαν καν τα ζώα πριν τα σκοτώσουν. Τα πλάνα συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και ξεκίνησε εκστρατεία η οποία κατέληξε σε νόμο που πλέον επιβάλλει κάμερες στους χώρους που εκτρέφονται και θανατώνονται ζώα, τις οποίες θα ελέγχουν ειδικοί στα δικαιώματα των ζώων!

Είτε τρώμε κρέας είτε όχι, ένας τέτοιος νόμος βάζει τέλος στην περιττή βία και φροντίζει ώστε οι τροφές μας να προέρχεται από ασφαλείς (και ψυχικά υγιείς) κτηνοτροφικές μονάδες.

Αν θέσουμε γρήγορα σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο, μπορούμε να πετύχουμε τον ίδιο νόμο και για όλη την ΕΕ και μετά στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε το σχέδιο αμέσως, αρχικά με λίγες κάμερες και τη βοήθεια συνεργατών δημοσιογράφων και οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων, αν όλοι μας τσοντάρουμε σήμερα ένα μικρό ποσό!






Κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ένα κομμάτι από τα συναισθήματα και τη συνείδηση των ζώων και συνειδητοποιούμε πόσα κοινά έχουν με τους ανθρώπους, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε έναν κόσμο που ο άνθρωπος και η φύση θα συμβιώνουν με απόλυτη αρμονία. Ήδη, με τις συλλογικές μας εκστρατείες , προστατέψαμε τεράστια φυσικά περάσματα ελεφάντων και ουρακοτάγκων, περιορίσαμε σημαντικά τη φαλαινοθηρία και κάναμε την αρχή για την απαγόρευση στις βάναυσες σφαγές σκύλων. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε με νόμο φρένο στα απαράδεκτα βασανιστήρια των ζώων που ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται περισσότερο.

Με ελπίδα και σεβασμό προς όλα τα μέλη αυτού του υπέροχου κινήματος,
Emma, Alice, Nataliya, Danny, Luca και όλη η ομάδα του Avaaz


Περισσότερες πληροφορίες:

Η σφαγή ζώων χωρίς αναισθητοποίηση ήρθε και στην Ελλάδα –
Tv Χωρίς Σύνορα
http://tvxs.gr/news/animals/koser-i-sfagi-zoon-xoris-anaisthitopoiisi-irthe-kai-stin-ellada

Σφαγεία στην Ευρώπη: Πώς μετριάζεται η σκληρότητα κατά των ζώων –
Euronews
http://gr.euronews.com/2016/07/22/animal-cruelty-is-violence-inherent-to-abattoirs

Το γαλλικό Κοινοβούλιο ψηφίζει την τοποθέτηση καμερών στα σφαγεία (στα Αγγλικά) –
Fox News
http://www.foxnews.com/food-drink/2017/01/18/french-parliament-votes-to-install-cameras-in-slaughterhouses.html

Θα τοποθετηθούν κάμερες σε όλα τα σφαγεία του Ισραήλ (στα Αγγλικά) –
Jerusalem Online
http://www.jerusalemonline.com/news/in-israel/local/cameras-to-be-installed-in-all-slaughterhouses-in-israel-14480

Το Ισραήλ προχωρά στην τοποθέτηση καμερών στα σφαγεία προς αποτροπή της βαρβαρότητας (στα Αγγλικά) –
Haaretz
http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.694463

Δεν υπάρχουν σχόλια: