ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Τζ. Συναδινός από την Πάτρα για το γήπεδο Προσφυγικών



Σύμφωνα με τον ανάδοχο τέλος Ιουνίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Το έργο σε πρώτη φάση περιλαμβάνει την ανακατασκευή και την εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, την αποκατάσταση του συστήματος για τα νερά, τις υδρορροές.


«Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και υλοποιείται βήμα-βήμα, χωρίς πολλά λόγια»


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μίλησε "Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7" και την εκπομπή "Αρχίζει το ματς". Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός βρέθηκε στην Πάτρα σήμερα για να παρακολουθήσει από κοντά την επισημοποίηση της έναρξης των εργασιών στο γήπεδο τον Προσφυγικών.

Ο Γενικός Γραμματέας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» και το Ηλία Μάτσα, «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» τόνισε την αναγκαιότητα του έργου, την γρήγορη εφαρμογή των συμφωνηθέντων αλλά αποκάλυψε και την συσχέτισή του με το νέο μεγάλο έργο της γενικής γραμματείας που ακολουθεί στην Πάτρα, του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιούλιος Συναδινός στο καθημερινό αθλητικό μαγκαζίνο:


«Γυρνάμε στα γήπεδα της χώρας και έχουμε επαφές με τον κόσμο. Όταν είχαμε ξαναέρθει πριν λίγο καιρό είχαμε καθορίσει το σχέδιο. Στα πλαίσια αυτά, ήρθαμε σήμερα, με κλιμάκιο των τεχνικών, όπου βρήκαμε τον ανάδοχο του έργου (εργολάβο) αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με το γήπεδο, δηλαδή η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, τα σωματεία και όλοι μαζί κάναμε μια κοινή συνεννόηση ώστε την ερχόμενη εβδομάδα, αν οι καιρικές συνθήκες δεν μας δημιουργήσουν κάποιο θέμα, να ξεκινήσουμε.


Σήμερα μπήκε η σφραγίδα για την έναρξη των εργασιών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ήταν εκεί ενώπιος ενωπίω, δεσμεύτηκαν όλοι για τον τρόπο συνεργασίας εκατέρωθεν και όλα θα πάνε καλά.
Σύμφωνα με τον ανάδοχο τέλος Ιουνίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Το έργο σε πρώτη φάση περιλαμβάνει την ανακατασκευή και την εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, την αποκατάσταση του συστήματος για τα νερά, τις υδρορροές.


Η μελέτη η συγκεκριμένη περιλαμβάνει αυτό, τα χρήματα είναι δεσμευμένα, εξασφαλισμένα. Ακόμα και αν για τεχνικούς λόγους χρειαστεί μία μικρή επιπρόσθετη αύξηση στο προϋπολογισμό, μπορούμε να το καλύψουμε.  


Είμαστε πλέον έτοιμοι, το ιστορικό γήπεδο των προσφυγικών, να είναι έτοιμο και να παραδοθεί στα σωματεία. Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να διεξαχθεί αγώνας στο γήπεδο, πρόκειται με την κυριολεκτική έννοια, για ένα χωράφι.


Κατ’ αρχήν θα αποκατασταθεί ο αγωνιστικός χώρος για να μπορέσει να λειτουργήσει το γήπεδο, να μπουν τα σωματεία να κάνουν προπονήσεις, οι ακαδημίες, και να δίνονται και αγώνες.


Το δεύτερο έργο που έχει προγραμματιστεί να γίνει, με διαγωνισμούς-δημοπρασίες, είναι αυτό της Αγυιάς. Το αναφέραμε και στην προηγούμενή μας επίσκεψη, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, από τις πρώτες δημοπρασίες είναι και αυτή του χώρου της Αγυιάς.


Από κει και πέρα προχωράμε, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, βήμα βήμα το σχέδιο υλοποιείται, χωρίς πολλά λόγια. Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί, δεν το κάνουμε για επικοινωνιακούς λόγους. Βήμα βήμα να αποκαταστήσουμε τις αθλητικές υποδομές.


Είδα σήμερα πολλούς χαρούμενους ανθρώπους, καθώς είδαν μπροστά τους, αυτούς τους ανθρώπους που θα φτιάξουν το γήπεδο. Μάλιστα είχαμε και την πρόθυμη συμμετοχή της διοίκησης της ΕΠΣ, να συμβάλει κι εκείνη όπου χρειαστεί, με διάφορους τρόπους όπως τεχνικά.


Υπάρχει ένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Υπάρχει χώμα αργιλώδες που κάποτε τοποθετήθηκε και δημιουργεί πρόβλημα.


Θα φύγει το αργιλόχωμα από εκεί για να τοποθετηθεί καινούργιο και μάλιστα μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις ώστε αυτό το έδαφος να μην πεταχτεί αλλά να χρησιμοποιηθεί για το μπάζωμα του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς, ώστε να μετατραπεί εκείνο σε γήπεδο μπιτς βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου κτλπ.


Άρα θα υπάρξει και μια συνέργεια ανάμεσα στα δύο έργα που σε αυτήν την φάση θα αρχίσουν να υλοποιούνται.


Τα χρήματα του προϋπολογισμού θα πιάσουν τόπο, δεν θα πεταχτούν όπως τόσα εκατομμύρια πετάχτηκαν στο παρελθόν για πράγματα τα οποία τελικά δεν έγιναν και τα στερείται η πόλη.
Έχουμε πολλά ανοιχτά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα, δεσμεύομαι όμως ότι θα είμαστε σε άμεση επαφή και επικοινωνία, θα παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά, πολύ στενά τα έργα, για να μην έχουμε προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: