ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Απίστευτη καταδίωξη ανήλικου διαρρήκτη από σκύλο!

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην περιοχή της Εγλυκάδας και σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά. Τρεις  Ρομά, είχαν εισβάλλει στην αυλή ενός διώροφου σπιτιού στην οδό Βίαντος και προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι για να κλέψουν. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένας νεαρός ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του για βόλτα.Ο νεαρός είδε τους Ρομά και ο σκύλος, ράτσας Δαλματίας, ανέλαβε το ρόλο του ...αστυνομικού της γειτονιάς, καθώς κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν από τους τρεις υποψήφιους διαρρήκτες, περίπου 15 ετών, που είχε φοβηθεί και είχε βάλει τα κλάματα, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη κάτοικος του σπιτιού που στο μεταξύ είχε ξυπνήσει, να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να φύγει. Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, αλλά είχαν προλάβει και είχαν εξαφανιστεί και οι τρεις.

Είχαν μείνει πίσω ο πανέμορφος σκύλος- φρουρός της γειτονιάς, οι κάτοικοι  της περιοχής στα μπαλκόνια και η αίσθηση ότι η κατάσταση με τους Ρομά στην περιοχή, εξακολουθεί να είναι απελπιστική.

Γ. Κον.-http://www.tempo24.gr
Δημοσίευση σχολίου