ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΠτΔ: Μεγάλες προκλήσεις απειλούν την ενότητα της ΕΕ




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Τουσκ για την επανεκλογή του και του επισήμανε τις μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες σήμερα απειλούν την ενότητα, την συνοχή και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε στον κ. Τουσκ ότι θα έχει την ανεπιφύλακτη συμπαράσταση της Ελλάδας στην προσπάθεια υπεράσπισης των αρχών και αξιών που διασφαλίζουν την ενότητα, την συνοχή και την προοπτική του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελλάδα, την οποία ο κ. Τουσκ αποδέχθηκε ευχαρίστως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: