ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο κ. Πελετίδης χωρίς αντικυβερνητικόν δεκάρικον δεν ζει

Σάββατο πρωί στο νότιο Πάρκο της Πάτρας, που παραχώρησε η... κακιά κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η δενδροφύτευση αρχίζει.


Κατά την διάρκεια της δενδροφύτευση του Σαββάτου ο Δήμαρχος δεν επανέλαβε το λάθος του Πλατανόδασους. - Τόνισε πόσο κακιά είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που παραχωρεί στο Δήμο Πατρέων επί Πελετίδη, τον έναν μετά τον άλλον τους χώρους του Δημοσίου!


Υποδεχόμενος ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τους εθελοντές, τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και για να μην πρωτοτυπήσει, όπως έκανε με την παραχώρηση του Πλατανόδασους προς το Δήμος Πατρέων, από την διοικήτρια του ΟΑΕΔ

«...Οι κρατικές υπηρεσίες δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία» τον κ. Πελετίδη, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.  
(Σ.σ.: το ακούς Νίκο Κοντοέ, διευθύνοντα σύμβουλε του ΟΛΠΑ, επί κυβέρνησης του... άσπλαχνου ΣΥΡΙΖΑ;).

«Αγωνιστήκαμε μαζί και κάναμε πράξη την  απόδοσή του στον πατραϊκό λαό» επανέλαβε για πολλοστή φορά, προς τους ακροατές του, που κυρίως προέρχονταν από την μαθητική ηλικία ! (Σ.σ.: οι άλλοι ήσαν... απλώς περαστικοί! Ούτε και ο Κώστας Σπαρτινός της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, έβαλε το χεράκι του στην κυβέρνηση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της απόδοσης στο Δήμο Πατρέων. Τ' ακούς Κώσταααααα; Ανέγνωσον και πράξε αναλόγως).

Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι σημεία από τα τεκταινόμενα περί δενδροφύτευσης, όπου ο κ. Πελετίδης ως ο άπληστος του Ευαγγελίου, κράτησε για τον εαυτόν το την «δόξα» της παραχώρησης!

Και τώρα στο ρεπορτάζ, ή μάλλον στο ενημερωτικό δελτίο προς τα ΜΜΕ, που απέστειλε και προς το Istologio ο Δήμος Πατρέων:

Το δελτίο ενημέρωσης του Δήμου Πατρέων

«Πολλοί Πατρινοί κυρίως των σχολικών ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και συμμετείχαν το π. Σάββατο 18-3-2017, στη δενδροφύτευση που έγινε στο Νότιο Πάρκο.

Ξεχώρισε η συμμετοχή μικρών παιδιών, Δημοτικού και Γυμνασίου, αλλά και ακόμα μικρότερων παιδιών, που μαζί με τους γονείς τους, φύτεψαν το δικό τους δέντρο.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου με σκαπτικά μηχανήματα προετοίμασαν το έδαφος για την… υποδοχή δέντρων και εθελοντών, ενώ στη συνέχεια, όταν οι εθελοντές χωρίστηκαν σε ομάδες ένας εργαζόμενος ως, επικεφαλής, τους βοηθούσε στη φύτευση.

Την… γιορτή της δενδροφύτευσης, συνόδεψε και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου».

Υποδεχόμενος ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τους εθελοντές, τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής» και για να μην πρωτοτυπήσει, όπως έκανε με την παραχώρηση του Πλατανόδασους προς το Δήμος Πατρέων, από την διοικήτρια του ΟΑΕΔ, όπου δεν εκφώνησε αντικυβερνητικόν δεκάρικον, που να τονίζεται πόσο κακιά είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που παραχωρεί στο Δήμο Πατρέων επί Πελετίδη, τον έναν μετά τον άλλον τους χώρους του Δημοσίου, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είχαν παραχωρήσει επί πολλές δεκαετίες, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι οι κρατικές υπηρεσίες δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία (σ.σ.: το ακούς Νίκο Κοντοέ, διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΛΠΑ, επί κυβέρνησης του... άσπλαχνου ΣΥΡΙΖΑ;).

Και φυσικά δεν ήταν της ώρας να εξηγήσει γιατί οι Σαμαροβενιζέλοι έκλεισαν στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου τον Γιάννη Δημάρα, προηγούμενο Δήμαρχο, που διεκδικούσε αυτόν τον ίδιο χώρο που σήμερα διεκδικεί ο κ. Πελετίδης και γιατί δεν έκλεισαν και αυτόν στο κρατητήριο όταν έκοψε την κλειδαριά από την σιδερόπορτα της οδού Γούναρη... (Σ.σ.: άντε τώρα που θα ασχολιόμαστε με τους... καπιταλιστάδες του κυρ Γιάννη!).

Έριξε όμως το δηλητήριό του, ο... πολύς κύριος Πελετίδης:


«Σήμερα φυτεύουμε μαζί χιλιάδες δέντρα σε ένα χώρο που πριν την αξιοποίησή του ήταν ένας απέραντος σκουπιδότοπος» είπε.

(Σ.σ.: και για να πειστείτε εσείς οι άπιστοι... Ψωμάδες, ότι δεν υπήρχε ούτε δέντρο και μόνον σκουπιδότοπος, δείτε τα ευκάλυπτα που φύτεψε ο κυρ Πελετίδης, πόσο ψήλωσαν από το Σάββατο, που τα έβαλε. Θηρία 15 μέτρα, υψώθηκαν!).

«Αγωνιστήκαμε μαζί και κάναμε πράξη την  απόδοσή του στον πατραϊκό λαό» επανέλαβε για πολλοστή φορά!

(Σ.σ.: οι άλλοι ήσαν... απλώς περαστικοί! Ούτε και ο Κώστας Σπαρινός της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, έβαλε το χεράκι του στην κυβέρνηση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της απόδοσης στο Δήμο Πατρέων. Τ' ακούς Κώσταααααα; Ανέγνωσον και πράξε αναλόγως).

Κι εδώ ήταν που ήρθε η... αποκάλυψη!

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κρατικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στο χώρο δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία, οι έγγραφες εξηγήσεις και τα πρόστιμα, πάνε και έρχονται!!».

Αλλά δεν πειράζει όμως:

«Μαζί θα  αντιμετωπίσουμε και αυτά τα προβλήματα, που δημιουργούν οι αντιλαϊκοί νόμοι και η ασκούμενη συνολικά αντιλαϊκή πολιτική.

Χαιρόμαστε που σήμερα παραδίδουμε στον πατραϊκό λαό, ένα πάρκο όμορφο, με πράσινο, παιδικές χαρές, ποδηλατόδρομο, αθλητικούς χώρους και πολλά δέντρα για δροσιά και ξεκούραση».

Ας ακολουθούσε κυρ Κώστα Πελετίδη μου και η σημερινή κυβέρνηση την τακτική που ακολουθούσαν οι αγαπημένοι σου Σαμαροβενιζέλοι, που τους αβαντάρεις προκειμένου να πετάξετε τον ΣΥΡΙΖΑ από την διοίκηση της χώρας, διότι μόνο του το ΚΚΕ είναι ανίκανο με τις παλαιολιθικές ιδέες, που κουβαλάει από το τέλος του Εμφυλίου κι εδώ, με φωτεινό διάστημα την περίοδο του Χαρίλαου, που κάτι εσάς, τους σημερινούς, ούτε να του κρατάτε την γκλίτσα δεν θα σας εμπιστευόνταν και θα βλέπατε εάν οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα σας είχαν παραχωρήσει έστω και έναν πόντο γη!

Τέλος πάντων.

«Παρόντες, φυτεύοντας κι εκείνοι ένα δέντρο, ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη –φύτεψε το πρώτο δέντρο, έναν πλάτανο που έφερε η ίδια, αλλά και λουλούδια-, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Οργανισμών του Δήμου, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη.

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν:


-52ο Δημοτικό Σχολείο
-47ο Δημοτικό Σχολείο
-17ο Δημοτικό Σχολείο
-18ο Δημοτικό Σχολείο
-Γυμνάσιο Καστριτσίου
-10ο Γυμνάσιο
-19ο Γυμνάσιο
-Πειραματικό Λύκειο
-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Γυμνασίου
-Όμιλος Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης Πειραματικού Γυμνασίου
-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τέρψης
-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκέρας
-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών
-Ομάδα Ελεύθερων Ποδηλατών
-9ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων
-Ίδρυμα Θηλέων
-Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μαγκούτα.

Παράλληλα δεκάδες ομάδες εθελοντών, που αποτελούνταν από 10 έως 20 άτομα, μικροί και μεγάλοι, δενδροφύτευαν σε όλο το μήκος και το πλάτος του Νότιου Πάρκου». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: