ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Απατεώνας ο Σώρρας, δεν υπάρχουν τα 600 δισ.


Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος καταζητείται από την περασμένη Παρασκευή, όπως και η σύζυγός του, από τη στιγμή που καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη έκαστος.


Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon αποκάλυψε έγγραφο που έχει στείλει ο Αρτέμης Σώρρας στη Βουλή, στις 19 Ιουνίου 2014, καταθέτοντας πρόταση στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για “άμεση αγορά – απόκτηση μετοχών που κατέχετε, των τραπεζικών εταιρειών “Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ALPHA Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Eurobank...”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λ. Ρήνο, υπάρχει επίσημη απάντηση από την αμερικανική κυβέρνηση, πως οι τίτλοι των 600 δισ. είναι πλαστοί και μάλιστα υπάρχει σχετικό έγγραφο που έχει κατατεθεί στη Δικαιοσύνη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, πρόσωπο κλειδί φέρεται να είναι μια πιστή οπαδός του.

Έξι μέρες οι αστυνομικοί ψάχνουν στην Πάτρα πόρτα πόρτα τον Αρτέμη Σώρρα. Είναι βέβαιοι ότι ο καταζητούμενος σωτήρας της Ελλάδας κρύβεται σε υπόγειο σπιτιού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του ιδίου, όσο και της συζύγου του, κατέληξαν στο πρόσωπο που τον βοήθησε να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά την καταδικαστική απόφαση της περασμένης Παρασκευής.
Η γυναίκα που βοήθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, τον Αρτέμη Σώρρα είναι 45 ετών, άνεργη τους τελευταίους μήνες, με μόνιμη κατοικία στην Αχαΐα. Είναι πιστή οπαδός του Αρτέμη Σώρρα, ενεργό μέλος των «Ελλήνων Συνέλευσις» στην πόλη. Είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και τους συνδέει προσωπική φιλία. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες, που πήρε τηλέφωνο ο Αρτέμης Σώρρας, όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή.Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν έφυγαν ποτέ από την Πάτρα, με το τέλος της δίκης. Θα τους είχαν εντοπίσει από τις κάμερες στην εθνική οδό ή από κάμερες που υπάρχουν στο λιμάνι της Πάτρας, αν επιχειρούσε να ξεφύγει ακτοπλοϊκώς.

Στα Ιωάννινα, οι οπαδοί του Σώρρα που βγήκαν στους δρόμους για να μοιράσουν φυλλάδια, ήρθαν στα χέρια με αντιεξουσιαστές  έξω από το κτίριο της Περιφέρειας.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, μέλη των «Ελλήνων Συνέλευσις» άφησαν να εννοηθεί ότι θα συνεχίσουν τη δράση τους και χωρίς τον σωτήρα τους

πηγη: .newsit.gr
Δημοσίευση σχολίου