ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Εξομολόγηση» Ν. Κοντοέ: Δηλώνω ότι δεν έχω μπει στη διαδικασία της ονοματολογίας

Ο Νίκος Κοντοές ενώ μιλά στη συνέλευση αυτοδιοικητικών του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Ελλάδας.


Το θετικό ισοζύγιο από τα πεπραγμένα της θητείας του στη ΔΕΥΑΠ τον φέρει επικεφαλής δημοτικού σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας!
Με τη δήλωση ότι η ονοματολογία προκαλεί ζημιά στο δημοτικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το άνομά του μπορεί να ακούγεται, αλλά ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη καθότι «δηλώνω ότι δεν έχω μπει στη διαδικασία αυτή» ξεκίνησε την ομιλία του ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας Νίκος Κοντοές, στη συνέλευση των αυτοδιοικητικών του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Ελλάδος χθες μεσημέρι της 12-1-2013.

Αισθάνθηκε την ανάγκη να… εξομολογηθεί δημοσίως ο ομολογουμένως έντιμος δημοτικός άνδρας, καθώς το θετικό ισοζύγιο από τα πεπραγμένα της θητείας του στο τιμόνι της ΔΕΥΑΠ τον φέρουν επικρατέστερο στη συγκρότηση του δημοτικού σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.

Και επειδή είναι γνώστης των διεργασιών του κομματικού χώρου, που και στη συνέλευση νωρίτερα εκφράστηκαν από ορισμένη μερίδα συμμετεχόντων με την επισήμανση ότι η ανάδειξη του επικεφαλής είναι θέμα του σχήματος, αλλά και διότι ο Νίκος Κοντοές είναι αφ’ εαυτού του συνεσταλμένος, προέβη στην παραπάνω δήλωση.
  
Πάντως  ερωτώμενος κατ’ ιδίαν αν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα απαντά αορίστως και μονολεκτικώς με το: «Θα δούμε» !

Επί της ουσίας τώρα, ο Ν. Κοντοές ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει βάρος στον επανασχεδιασμό όλων των οδικών αξόνων με ιδιαίτερη προτίμηση στον σιδηρόδρομο, όπως επίσης στην προσοχή της διαχείρισης του νερού, που πρέπει να γίνει σε επίπεδο λεκάνης. Αναφέρθηκε επίσης στον εξωραϊσμό των αστικών συγκοινωνιών.

Για δε τα απορρίμματα είπε ότι πρέπει να τα αξιοποιήσουμε ως πρώτη ύλη για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: