ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Ψαριανός διεκτραγωδεί για Τσίπρα: «Ουκ εά με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον»

Έσκισε τα... φτωχά ιμάτιά του ο βουλευτής Γρ. Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ με το απύλωτο στόμα!


Σχολίασε που Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών θέλουν να προσφέρουν στους Έλληνες, αλλά δεν μπορούν!
Με τον δικό του… κοσμιώτατο  τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή. 

Ωστόσο διαρρηγνύοντας τα… φθηνά(;)  δερμάτινα ιμάτιά του που συνήθως φορά, δεν απέφυγε τις εκφράσεις πεζοδρομίου που τουλάχιστον δεν ανήκουν στην τάξη των θιασωτών της… υπεύθυνης αριστεράς και μίλησε με λέξεις σεξιστικών νοημάτων από τα ερτζιανά. 

H στιχομυθία μεταφέρθηκε από το thebest.gr, από το οποίο την αντλώ, φέρει τον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα:
«Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και να μην λέει παπαριές».

Παρακαλώ ωστόσο εάν το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU έχει παρασυρθεί σε λάθος πληροφόρηση, δεν έχουν άλλο να κάνουν οι όποιοι τοπικοί ηγετικοί κύκλοι της ΔΗΜΑΡ, παρά να με διορθώσουν. Κι εγώ ευχαρίστως θα επανορθώσω!

Με τους ομογάλακτούς του!
 Είπε όμως και άλλα, όπως:
«Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα» πρόσθεσε ο… ευγενικός βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος καταλογίζει ατολμία στην κυβέρνηση να πάρει χρήματα από τους έχοντες.

Δεν φαντάζουμε ο Γρηγόρης Ψαριανός να έχει σκοπό την ενίσχυση του… μπουφέ του ΣΥΡΙΖΑ!

Έδωσε μάλιστα και τις σχετικές συμβουλές, προς τους κυβερνώντες διότι 20% του κόσμου, όπως είπε «είναι σε συνθήκες στέρησης». Αν με ρωτήσετε σε ποιους συγκεκριμένα έδωσε τις συμβουλές θα σας απογοητεύσω καθ’ ότι απ’ ότι φαίνεται ο free member of parliament Γρηγόρης, non a conoscenza di questi, από αυτά που συζητούνται στο Κοινοβουλίου. 

Τώρα θα μου πείτε:
Αφού δεν νογάει γιατί δεν ρωτάει τον ίδιο τον Στουρνάρα ή ας πούμε τον Άδωνι που είναι του ιδίου… φυράματος με τον Γρηγόρη!  

Πάντως ο Γρηγόρης τα είπε και ξέσκασε. Όχι πως θα φύγει από την πολιτική «μαρμίτα» της συγκυβέρνησης, αλλά να, τουλάχιστον ξέσκασε λέγοντας:
«Από εκεί που μπορούσαμε, δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα». Κι ακόμη είπε: «Στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν.  Και αυτοί που θέλουν -όπως ο Πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. Είκοσι τοις εκατό του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή, δεν έχουμε πάρει τίποτα».
Ουφ, τι στεναχώρια κι αυτή για τον Γρηγόρη! 

Τον Γρηγόρη, που ως άλλος πολιτικός και στρατιωτικός άνδρας Αθηναίος Σοφοκλής, προετοιμαζόμενος για τις μελλοντικές μάχες, μετά την συμμετοχή του στην νίκη του Μαραθώνα, έμενε άγρυπνος, μη συμμετέχοντας στα επινίκια συμπόσια, σκεφτόμενος και ζηλεύοντας την νίκη του στρατηγού Μιλτιάδη. Αλλά και προετοιμαζόμενος για την νίκη του κατά την συντριβή των Περσών στην μάχη της Σαλαμίνας!

Βεβαίως θα συμφωνήσω ότι και ο Γρηγόρης Ψαριανός δίνει μάχες! Από κοινού με την Δεξιά του Σαμαρά και την αλλοτριωμένη Σοσιαλδημοκρατία του Ευάγγελου. Παρά φύσιν όμως, όπως είπε και ο Αλ. Τσίπρας, στην συνέντευξη της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, χθες το βράδυ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: