ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Με νέα στοιχεία στον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη ο πρόεδρος των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. Καμμένος

Πάνος Καμμένος


Στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μετέβη σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για να του προσκομίσει νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDs. Η Κόντρα με τον αδελφό του ΓΑΠ που έλαβε χώρα στα δικαστήρια, τώρα μεταφέρεται στους οικονομικούς εισαγγελείς και λαμβάνει πολιτικό χαρακτήρα.    

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ο Π. Καμμένος προσκομίζει επίσης νέα στοιχεία για την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από τη διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, καθώς και για το δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: