ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο… ξένιος Δένδιας ξαναχτύπησε στην Πάτρα για να καλύψει τις πομπές της άθλιας προβοκάτσιας!

2 Οκτωβρίου 2012, ο Κερκυραίος πολιτικάντης υπουργός στην Αστυν. Δ/νση Αχαΐας μετά τον... αφιλόξενο Δία που εξαπόλυσε κατά των μεταναστών, με τη φιλοδοξία να λύσει το μεταναστευτικό. Σήμερα το ξανάλυσε εξαπολύοντας τον... ξένιο Δένδια κατά ρακένδυτων, πεινασμένων και ξυπόλητων ανθρώπων! 


Συλλαμβάνει εξαθλιωμένους μετανάστες που κρύβονται νηστικοί, ρακένδυτοι, ξυπόλητοι και παγωμένοι από το χειμώνα
Ο ξένιος… Δένδιας ξανακτύπησε σήμερα στην Πάτρα, για να καλύψει την προβοκάτσια που έστησε η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί. Εκατόν δέκα προσαγωγές και πενήντα συλλήψεις είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός της επιχείρησης που πραγματοποιεί από τις 6 το χάραμα η αστυνομία στην Πάτρα στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξένιος Ζευς» σύμφωνα με το πατραϊκό πόρταλ www.patrastimes.gr

 Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος περισσότεροι από εκατό αστυνομικοί από την αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τις Διευθύνσεις της Περιφέρειας, με  επιχειρήσεις σε κτίρια στα οποία στεγάζονται εξαθλιωμένοι μετανάστες από την πείνα και τις στερήσεις, ρακένδυτοι, ξυπόλητοι και παγωμένοι εν μέσω χειμώνα. Αυτές γίνονται σε όλο το μήκος και το πλάτος της Πάτρας, από την παραλία μέχρι την άνω πόλη και από το αμαξοστάσιο του εγκαταλειμμένου σιδηροδρομικού σταθμού μέχρι το Ρίο.

Οι συλληφθέντες προορίζονται για να μεταφερθούν στο στρατόπεδο της Κορίνθου, ενώ ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ελπίζει να σηκωθεί σάλαγος, ώστε να σκεπαστεί το όνειδος της προβοκάτσιας που έστησε η κυβέρνηση με τα φιλικά της ΜΜΕ και τώρα βρίσκεται κολλημένη στον τοίχο με τους εταίρους της να μην τολμούν να της δώσουν χέρι βοηθείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: